5 лв. за Берое - Ботев (Вр)

Билетите за първия домакински мач на „Берое” с „Ботев” /Враца/ ще струват 5 лева за всички желаещи да посетят футболната среща, съобщиха от старозагорския клуб.

5 лв. за Берое - Ботев (Вр)
Билетите за първия домакински мач на „Берое” с „Ботев” /Враца/ ще струват 5 лева за всички желаещи да посетят футболната среща, съобщиха от старозагорския клуб. Двубоят е от 20:00 часа в събота /11.08.2012 г./ на градския стадион в Стара Загора. Касите за продажба на билети ще отворят два часа преди началото на мача, а абонаментните карти за този сезон се продават само в офис - къщата на „Берое” на улица „Георги Кюмюрев” 10. Цената на фен картата е 40 лева, а на стандартната – 50 лева. Пропуските за ложите "А" и "Б" струват 120 лева. Срещу още 60 лв. притежателят на картата ще може да ползва едно място за паркиране на автомобила си.
 
ПФК „Берое” пусна на пазара и специална V.I.P. карта, чиято стойност е 2000 лева. Притежателят й има възможността да наблюдава футболните срещи от V.I.P. зоната, като ползва паркинг и кетъринг.


Ръководството на „Берое” взе решение средствата от продажбата на новите V.I.P. карти да бъдат предназначени за издръжката на Детско-юношеската школа към клуба. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки