Митева 9-а след три уреда

След три уреда Силвия Митева се нарежда на девета позиция с 81.300 точки сред десетте финалистки в индивидуалната надпревара по художествена гимнастика на Олимпиадата.

Митева 9-а след три уреда
След три уреда Силвия Митева се нарежда на девета позиция с 81.300 точки сред десетте финалистки в индивидуалната надпревара по художествена гимнастика на Олимпиадата. На обръч българската грация получи оценка 27.450, а на топка - 27.100. На бухалки обаче изпусна уреда и бе оценена с 26.750.
 
Очаквано първите две позиции за момента са за двете рускини - Еегения Канаева (88.000) и Дария Дмитриева (85.400).
 
Силвия Митева изигра първия си уред от финалите на индивидуалната надпревара на Олимпиадата в Лондон. Българската гимнастичка получи оценка от 27.450 на обръч, което е по-слаб резултат от квалификациите, където на същия удед грацията имаше резултат от 27.700.
 
Оценката за трудност, която създаде проблеми и при ансамбъла ни в съчетанието с 5 топки, отново бе най-ниска - 8.700. Най-вероятно това отново ще предизвика скандал.

Голямата фаворитка Евгения Канаева от Русия получи оценка 29.350 на обръч и вдигна летвата много високо. За трудността на съчетанието си шампионката получи 9.900.
 
На топка Силвия Митева беше последна в ротацията и изигра съчетанието си много чисто, само с лека неточност в самия край. Оценката й на този уред бе 27.100.  Отново най-силно се представи Канаева, която бе оценена за 29.100. Дмитриева е с втора оценка на уреда - 28.350.
 
За наше огромно съжаление Митева допусна груба грешка - изпусна уреда си, на бухалки. Традиционно силното за българската грация съчетание, което носеше надежди за по-висока оценка и напредване в класирането, бе оценено с 26.750.
 

Следва лента. 

Илиана Раева: Журналистите сте главни виновници за провала на българите в Лондон

В Рио няма да имаме отбори и спортисти, предрича треньорката по художествена гимнастика

Михаела Маевска: Сами изпуснахме медала в Лондон

„Съжалявам, защото разочаровахме много хора и една от грешките бе моя", заяви грацията при пристигането на ансамбъла на летище „София”

Трогателно посрещане за българските медалисти (ВИДЕО+СНИМКИ)

Станка Златева, Тервел Пулев и Петър Стойчев обраха аплодисментите на летището

Илиана Раева в София: Бяхме спечелили медала, но в последния момент го изпуснахме

"Единствено Михаела (Маевска) иска да се откаже, всички останали възнамеряват да продължат", каза треньорката на ансамбъла ни по художествена гимнастика

Тервел: Горд съм, че спечелих медал (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Сега съм по-спокоен, отколкото преди заминаването", призна Пулев при завръщането от Лондон

Стефка Костадинова в София: Финансирането беше обезпечено, липсва нещо в треньорите, в спортистите дори

Трябва да се работи точно върху олимпиадата, не толкова върху световни и европейски първенства, обяви председателят на БОК

С два олимпийски медала се върнахме 60 години назад

Олимпийските игри бяха закрити с бляскава церемония, но споменът за тях ще нагарча на българския спорт - България не успя да вземе злато за пръв път от Хелзинки 1952 г.

Стефка: Да си свиваме лозунгите и да се хващаме за работа

Съжалявам за Станка, Ваня и ансамбъла, волейболистите са героите ни

Японката Наруми Куроси е "последната" олимпийка на игрите в Лондон

Олимпиадата в Лондон започна на 25 юли с футболен мач между женските отбори на Великобритания и Нова Зеландия

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки