Португалци на ЦСКА под въпрос за мача с Ботев

Рубен Пинто и Давид Си­мао висят за следващия шампионатен двубой в неделя

Португалци на ЦСКА под въпрос за мача с Ботев

Португалските халфове на ЦСКА Рубен Пинто и Давид Си­мао висят за следващия шампионатен двубой, който е срещу Ботев в неделя, 30 юли, от 18:45 часа в Коматево. Двамата ще преминат меди­цински прегледи днес, които ще покажат здравословното им състояние. Пинто е обър­нал глезен на загрявката пре­ди срещата с Лудогорец. Си­мао пък е получил травма още през седмицата и дори е тренирал на облекчен режим в едно от заниманията, пише "Тема Спорт". Нео­чакваната контузия на Пин­то наложи промяна в послед­ния момент в стартовия със­тав срещу Лудогорец и Симао влезе на мястото на сънарод­ника си.

Нападателят Фернандо Каранга също изпитваше здра­вословни проблеми преди дву­боя с разградчани, след като старата му травма в адукторите се обади отново. Бразилецът е играл на инжек­ции в събота вечерта. Състо­янието му обаче се подобрява бързо и той ще е на линия за Ботев.

След мача с Лудогорец треньорите и играчите на ЦСКА отказаха да се здрави­сат с главния съдия Ивайло Стоянов. Те го подминаха де­монстративно в знак на про­тест срещу решенията му.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки