Сензациите в пресата: Израелска армия атакува Разград

Бадема взима 30 бона на ръка в Септември, Йоргачевич на крачка от Черно море

Сензациите в пресата: Израелска армия атакува Разград

Сензациите в пресата на 31 юли, понеделник, 2017 година:

Меридиан мач: Израелска армия атакува Разград

Море от фе­нове на Апоел Беер Шева ще залее Разград в сряда. Билетите за сектора за гости на „Лудогорец Аре­на", които са 360, са вече изкупени. Половината от при­вържениците ще дойдат директно от българските плажо­ве, а другите — ще долетят от Израел.

Всички в Лудого­рец вече се увериха колко вярна е агит­ката на Апоел. На „Търнър Стейдиъм" в Беер Шева, 16 000 човека нап­равиха атмосфера като за 40 000 ултраси. Сега въпрос­ните привърженици ще последват и в България своите любимци, които се целят в първо и историческо влизане в групите на Шам­пионската лига.

Делегацията на Апоел Беер Шева каца още днес във Варна. Тимът на Башар Бакар няма да тренира на род­на земя в понедел­ник, а ще направи това на клубната си база преди отлитането. От Лудогорец са обявили, че биха предоставили тере­ните на „Гнездо на орли" на израелци­те като така да им върнат жеста за първия мач, но те са отказали. Съпер­никът на шампио­ните ни ще отседне в хотел „Cartoon" в Разград. Със сигур­ност с делегацията на Апоел Беер Ше­ва ще има и някол­ко представители на Мосад. Преди гостуването на друг израелски тим — Бейтар Йеруса­лим на Ботев в Бургас, въпросните спецчасти направи­ха пълна проверка на стадион „Ла­зур". Същото на­вярно ще се случи и с „Лудогорец Арена". Не е тайна, че всяка една деле­гация на Израел зад граница е съпрово­дена от няколко на брой служители на Мосад, които сле­дят за безопасност­та на своите съна­родници.

Меридиан мач: Бадема взима 30 бона на ръка в Септември

Бившият капи­тан на ЦСКА Емил Гъргоров най-вероятно ще продължи кариерата си в Септември. 36- годишният халф се разбра със собстве­ника на новака в ели­та Асен Чандъров и се очаква скоро да подпише договор с клуба. Според информация на „Мериди­ан Мач" Ба­дема ще струва 30 000 лева  на Септем­ври още в началото. Той иска въпросната сума на ръка, за да подпише, а же­ланието му е било удовлетворено. От­делно оттова Гърго­ров ще взима запла­та от порядъка на 6-7 000 лева.

Бадема се възстано­вява от контузия и тренира с тима от „Драгалевци". В пе­тък вечер футболис­тът и клубният бос са се срещнали на вече­ря. Разговорите меж­ду двамата продъл­жили около три ча­са.

В клуба на Чандъров са събрани доста кадри от Локомотив (Со­фия), с които Бадема се познава отлично от „Надежда". Окон­чателното бъдеще на играча ще стане ясно до дни.

Емил Гъргоров игра за последно в Берое миналия сезон, но не успя да направи ни­що запомнящо се за „зелените". Халфът се контузи още в нача­лото на кариерата си в Стара Загора.

Преди това Бадема беше в Локомотив (Пд), където се пред­стави много силно. Той участва в уволнението на Едуард Ераносян от Лудогорец, след като вкара еди­ния гол при победата на „смърфовете" с 2:0 над „орлите".

Меридиан мач: Черно море е все по-близо до Йоргачевич

Лидерът в Първа лига Черно море е все по-близо до привличането на вратаря Боян Йоргачевич. Йоргачевич в момента е зачерк­нат на „Герена", а „сините" шефове се чудят как да се отър­ват от него и голяма­та му заплата. Левскарите не искаха въ­обще да дават на сърбина да тренира с отбора, но го пус­наха в съблекалнята заради близките му отношения със „си­ните" фенове.

В същото време Черно море търси усилено опитен вра­тар, след като в мо­мента на „Тича" са само Емил Михайлов и младока Иван Дюлгеров, който още няма 18 години.

Трансферът на Бо­ян при „моряците" се бави, защото вра­тарят все още не е на 100 процента възстановен от конту­зия.

24 часа: Предлагат Лукас Саша на норвежци

Лукас Саша може да заиграе в Норве­гия, след като има интерес към него от ме­стен клуб. Това може да се случи при отпадане на Лудогорец от Шам­пионската лига. Разградчани паднаха с 0:2 от Апоел (Беер Шева) в първия мач от третия квалификационен кръг и имат трудна задача да обърнат общия резултат в сряда.

В момента има серио­зен интерес още към Абел Анисе и Джонатан Кафу, като офертите са на доста по-ниско ниво от очакваното. Кафу струваше много пари през зимата, но тогава му бе заковата цена от 12 милиона евро и купува­чите предпочетоха други варианти.

При отпадане Лудо­горец ще играе в плейоф за групите на Ли­га Европа.

Според полските ме­дии до дни в Разград трябва да се появи по­лският национал Яцек Гуралски, който е дефанзивен халф и е само на 25 години. За него Ягелония ще получи 1,3 ми­лиона евро Дефанзивен халф е необходим заради вече зачестилите контузии на капитана Светослав Дя­ков и липсата на адеква­тен заместник.

Левски U14 разби конкуренцията и стана шампион 3 кръга преди края

Отборът на Георги Коруджиев свърши отлична работа

Официално: Кабаков ще свири Вечното дерби

Вижте всички съдийски назначения за първия плейофен кръг

От ЦСКА: При нови ексцесии дербито ще е без фенове

„Червените“ с официална позиция

Левски иска петима да преподпишат, връща ас за дербито

Ел Джемили също ще бъде привикан от ръководството

Костов: Не сме толкова спокойни (ВИДЕО)

Треньорът на Левски говори след 1:0 над Берое

МЪКА! Забравен герой спаси Левски (ВИДЕО)

Фадига носи 1:0 над Берое, Сектор "Б" остана празен

Уелтън блести в Япония, даде асистенция за успех на Гамба

Бразилецът изигра силен мач

Сираков: Главницата към НАП е погасена, няма опасност от фалит

„За първи път от поне 10-15 години Левски няма лихвоносни задължения към НАП“

Левски е подновил интереса си към вратаря на Пирин

Украинският страж може да засили конкуренцията на "Герена"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки