Кевин Кубемба пропуска два мача на ЦСКА

Причината не е контузия, а ангажиментът на нападателя с националния отбор на Република Конго

Кевин Кубемба пропуска два мача на ЦСКА

Нападателят на ЦСКА Кевин Кубемба ще пропусне следващите два шампионатни мача на отбора - с Витоша в събота и гостуването на Берое на 26 август от 18:45 часа.

Причината обаче не е контузия, а ангажиментът му с националния отбор на Република Конго. Кубемба е повикан за 3 двубоя. Първият от тях е на 19 август - в деня на мача с Витоша, и е срещу ДР Конго.

Двубоят е реванш от квалификациите за Купата на африканските нации. Победителят се класира за турнира. Първата среща завърши 0:0 8 Република Конго.

Другите два мача, в които Кубемба може да вземе участие, са срещу Гана. Те вече са част от световните квалификации. Срещите са на 1 и 5 септември. Двата отбора спорят в Група Е. Конго е на дъното с две загуби от два мача.

ЦСКА има още един чуждестранен национал освен Кубемба - вратарят Витаутас Черниаускас, който ще е в състава на Литва за световните квалификации с Шотландия на 1 септември и със Словения на 4-ти.

В началото на следващата седмица пък Петър Хубчев ще обяви на кои играчи от ЦСКА ще разчита за световните квалификации с Швеция и Холандия.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки