Мария Шарапова: На 20 години бях девствена

След като разказа подробно за връзката си с Григор Димитров, рускинята обърна внимание и на словенския баскетболист Саша Вуячич

Мария Шарапова: На 20 години бях девствена

 Мария Шарапова излезе с нови пикантни разкрития за любовния си живот. Те отново са поместени в наскоро излязлата нейна автобиография "Неудържима". 

 
След като разказа подробно за връзката си с Григор Димитров, рускинята обърна внимание и на словенския баскетболист Саша Вуячич. Двамата бяха дълго време заедно и дори се сгодиха, но тенисистката не пази хубави спомени от тази връзка.
 
 
"Нямах сериозни връзки почти до 20-ата си година - разказва Маша. - В края на 2009 година една моя приятелка организира барбекю. Саша влезе по време на вечерята. Косата му беше още мокра от душа. Събота вечер, а той току-що е приключил тренировка. Определено беше мой тип. Проблемите ни се появиха след една година. Когато бяхме в Ел Ей, той настояваше да живеем у тях, макар моята къща да беше на същата улица и определено беше по-уютна.


Искаше да контролира всичко, да бъде център. Не понасяше това, че аз изкарвам повече пари, че къщата ми е по-голяма. На втората година се сгодихме. Това не беше точно подготовка за сватба, а по-скоро някакво славянско обяснение в любов. Един вид - аз имам само теб, ти имаш само мен. Подари ми огромен пръстен, който свалях само по време на мачове. Постепенно обаче успехите ми на корта станаха за него все по-голям товар и проблем.


Преди Ролан Гарос 2012 година започнах постепенно да се отделям от него. Спечелих в Париж и му се обадих по телефона. Благодарих му, че е бил с мен в трудните моменти, че ме е подкрепял и тласкал напред. Мислех, че и той се радва за мен. Вечерта се чухме отново. Тонът му беше различен. Усетих, че ми е ядосан, защото не съм го споменала в речта си на церемонията по награждаването. Той мислеше единствено за това. Дадох си сметка, че от месеци чакам такъв знак и го получих. Отношенията ни приключиха същата вечер." 
Черно море призовава феновете си да се включат в благотворителна инициатива

За Великден, вижте какво пишат „моряците“

ПРЕКРАСНО! Ивет Лалова стана майка

Роди се Тиаго Колио

Щастливият Стоичков обяви, че ще става дядо за втори път

Малката му дъщеря Христина е бременна, а бебето ще се появи на бял свят през октомври

Скандал с изнасилване разтърси Висшата лига!

Двама футболисти са задържани от полицията

ЦСКА отбеляза Деня на Земята

„Благодарим на всички, които се включиха в нашата кампания и върнаха дрехи за рециклиране“

Райс защити половинката си, тя изтри всичко от мрежата

„Жена ми е любовта на моя живот и за мен няма начин тя да стане по-добра"

Каранга на парти преди Арда – ЦСКА

Вижте подробности

Григор преодоля страховете си и изкара книжка за яки мотори

Вижте подробности

Авто-мото изложбата "Ние сме България" се провежда този уикенд край Варна (СНИМКИ)

Събитието представлява вълнуващо изложение на автомобили, брандирани със символите и цветовете на България

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки