Треньор в ЦСКА обяви готовност за повече мощ в атака

Вижте какво заяви Стефан Генов

Треньор в ЦСКА обяви готовност за повече мощ в атака

Помощник-треньорът на ЦСКА Стефан Генов говори пред медиите след проверката с Монтана. Той даде индивидуални оценки за няколко от футболистите.

„Много полезна проверка, искахме да продължим игровия ритъм. Дадохме възможност и на юношите да се включат. Ще използваме всяка възможност да ги интегрираме при мъжете. Имаме търпение към тях, в школата се работи много добре, така че и занапред ще взимаме юноши, за да тренират с нас и да играят в такива проверки. Срещу Монтана те се включиха сполучливо”, каза Генов.

„В зависимост от развоя на двубоите имаме готовност да играем с двама централни нападатели. Именно в контролите опитваме различни варианти. Меркадо беше ляв бек принудително. Доколкото е възможно се справя и на тази позиция, макар да не е неговата. Той има синхрон с Кулма. Що се отнася до дисциплината на Кулма - щом е в отбора, значи се е променил”, добави Генов.

„Изключително добро включване на Антов в контролата. Момчето си тренира с нас, много добре се представя в двустранните игри и в тренировъчния процес, нека така да продължава. Използвахме го и в полузащитата, защото има тези качества - вижда играта, умее да изнася топката. Има нужните качества, за да бъде халф. Барт пък е доказан футболист с опит, рутина, интелект - изключителен играч. На Лое му трябва още малко кондиционна подготовка, дълго не е имал официални мачове. Ще му се даде време, но вече навлиза във форма и това е очевидно. Има от какво да сме недоволни от отбора, но ще го кажем в съблекалнята”, добави Стефан Генов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки