Травмата на Чорбаджийски не е сериозна

Португалският халф Тиаго Родригес пък е напълно възстановен

Травмата на Чорбаджийски не е сериозна

Капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски не е получил сериозна контузия в националния отбор.

Бранителят е с болки в кръста, но прегледи, организирани от армейците вчера, са показали, че проблемът му не е сериозен.

От клубния сайт съобщиха, че Чорбаджийски ще бъде подложен на специални процедури и в сряда ще се прецени дали да поднови тренировки и при какво натоварване.

На база на това и треньорът Стамен Белчев ще реши дали да го включи в групата за мача с Пирин в неделя от 20:00 часа на "Армията".

В случай че Чорбаджийски не се възстанови напълно, вместо него титуляр ще е Александър Барт. Французинът би попаднал за първи път сред стартовите 11 на ЦСКА в шампионатен мач.

Той вече започна в проверките с Марица и Монтана, спечелени с по 3:1. Игра като титуляр и при успеха за купата в Несебър. В последния спаринг с Монтана Барт бе сред най-добрите на терена.

Португалският халф Тиаго Родригес пък е напълно възстановен от своето разтежение и започна тренировки на пълни обороти. Той ще е на разположение на Белчев за двубоя с Пирин.

Вчера следобед армейците проведоха първа тренировка за седмицата. А от утре към тима ще се присъединят националите Бодуров, Недялков, Малинов и Манолев. В четвъртък са чакани и Десподов и Александър Георгиев, които са част от младежката ни селекция.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки