Звезди на ЦСКА си вдигнали двойно цената си

В началото на годината пък Каранга е струвал 550 000 евро. Сега, след 12 гола от началото на сезона в Първа лига, стойността му е 1 000 000 евро

Звезди на ЦСКА си вдигнали двойно цената си

 Двамата най-добри играчи на ЦСКА от началото на сезона – Фернандо Каранга и Тиаго Родригес, са вдигнали двойно цената си. Това изчисли авторитетният сайт Transfermarkt.

 
При пристигането си на „Българска армия“, стойността на португалеца е била 750 000 евро. След отличното представяне на Тиаго с червената фланелка, гарнирано с 4 гола и 7 асистенции, цената на бившия футболист на Порто се е вдигнала на 1 500 000 евро. Той има договор до 2019 г. с „червените“ и съвсем скоро може да дойде оферта за него от чужд клуб.
 
 
В началото на годината пък Каранга е струвал 550 000 евро. Сега, след 12 гола от началото на сезона в Първа лига, стойността му е 1 000 000 евро. Тези цифри не са официални и варират, но е факт, че Transfermarkt оценява подобаващо силните изяви на двамата атакуващи играчи на ЦСКА.
 
 
Не е тайна, че интерес към Фернандо Каранга не липсва. За последно се писа, че той е следен от елитни руски клубове. Фактът, че бразилския голаджия вече има български паспорт би му помогнал много при евентуален трансфер в Западна Европа.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки