Роси: Играхме толкова, колкото ни позволи съперникът (ВИДЕО)

Наставникът на Левски смята, че изоставането от Берое може да се навакса

Роси: Играхме толкова, колкото ни позволи съперникът (ВИДЕО)

Старши-треньорът на Левски Делио Роси коментира загубата от Лудогорец с 1:0, като италианецът отчете факта, че днешният им съперник е от много високо ниво и неговите възпитаници са показали по-добра игра спрямо гостуването им в Разград по време на редовния сезон.

"Kaто изключим началните минути, бяхме равностойни на Лудогорец. След това дойде грешката на вратаря, при която допуснахме гол. Трябва да вземем предвид и, че играем през три дни и трябваше да запазя някои футболисти днес."

"Лудогорец са отбор, който ако получи празни пространства, могат да те съсипят. Днес това не се получи. Нашият отбор игра толкова, колкото позволяваше противникът. Представянето беше добро и достойно, но със сигурност има какво да се подобрява."

"Трябва да използвам повече играчи, които са по-свежи, защото играем в сгъстен цикъл. Истината е, че Обертан игра на позицията, на която го използвах срещу ЦСКА още в Англия. Той се съгласи да играе на тази позиция, Спас Русев само ми напомни този факт от кариерата му на Острова."

"Начинът, по който се изгражда боеспособен отбор е или със закупуването на двама-трима играчи всеки трансферен прозорец, или се изсипват много пари за качествени футболисти. Грешка е всяка година да се сменя отбора, трябва да се започне следващия сезон с една основа от играчи, които са се доказали на ниво. Защото освен треньора, на терена излизат играчите. Така че, който има по-добри футболисти, има по-голяма възможност да спечели."

"Според мен има доста хора в отбора, които трябва да продължат и догодина. В Левски обаче трябва да се вкарват младежи от ДЮШ. Още повече, че в последните години не е имало футболист на Левски от младежите, който да е бил титуляр сред мъжете."

"Четирите точки, на които изоставаме от третото място са по силите ни да бъдат заличени. Купата е много важна за нас, но продължаваме да мислим за шампионата.", завърши Роси. 

Левски U14 разби конкуренцията и стана шампион 3 кръга преди края

Отборът на Георги Коруджиев свърши отлична работа

Официално: Кабаков ще свири Вечното дерби

Вижте всички съдийски назначения за първия плейофен кръг

От ЦСКА: При нови ексцесии дербито ще е без фенове

„Червените“ с официална позиция

Левски иска петима да преподпишат, връща ас за дербито

Ел Джемили също ще бъде привикан от ръководството

Костов: Не сме толкова спокойни (ВИДЕО)

Треньорът на Левски говори след 1:0 над Берое

МЪКА! Забравен герой спаси Левски (ВИДЕО)

Фадига носи 1:0 над Берое, Сектор "Б" остана празен

Уелтън блести в Япония, даде асистенция за успех на Гамба

Бразилецът изигра силен мач

Сираков: Главницата към НАП е погасена, няма опасност от фалит

„За първи път от поне 10-15 години Левски няма лихвоносни задължения към НАП“

Левски е подновил интереса си към вратаря на Пирин

Украинският страж може да засили конкуренцията на "Герена"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки