Животът на Кристиан Виери след футбола

Той почти постоянно е на Маями Бийч, където често може да бъде видян да играе плажен футбол и футволей.

Животът на Кристиан Виери след футбола
Кристиан Виери беше един от най-страховитите нападатели в света. Легендата на Италия и Интер отбеляза 236 гола през своята кариера и беше водещ голмайстор в Серия А и Ла Лига през различни етапи от своя живот.
 
Но сега, на 44 години, Бобо, както е известен той, води доста по-различен живот. Той почти постоянно е на Маями Бийч, където често може да бъде видян да играе плажен футбол и футволей.
 
 
Той обича футволея толкова много, че дори е създал свой собствен турнир - Bobo Summer Cup, който е благотворителен. Миналата година надпреварата привлече редица звезди, като легендите на Серия А Ернан Креспо, Лука Тони и Алесио Такинарди.
 
Виери често отмаря на плажа в компанията на своята красива приятелка Костанца Карачоло. Тя е актриса и е с 16 години по-млада от Виери. Участвала е много телевизионни шоута и се изявява и като тв водеща. Костанца има близо 800 000 последователи в “Инстаграм”, където е доста активна.
 
 
Известен като плейбой през цялата му кариера, сега Кристиан Виери най-накрая се е кротнал. Това обаче не му пречи понякога да е обграден от по няколко красиви жени.
 
Виери говори перфектно английски, тъй като е израснал в Австралия. Неговото семейство се мести да живее там, когато той е съвсем малък, и чак в края на 80-те Кристиан се връща в родната си Италия.
 
Всъщност Бобо, който получава прякора си от своя баща, е запален фен на крикета и следи този спорт и до ден днешен. Той дори по-рано е споделял, че ако не беше станал футболист, щеше да се занимава с крикет.
 
Виери често е забелязван на баскетболни мачове на Маями Хийт и има още една голяма любов - да се храни навън. Без значение дали ще е “Фаст фууд” или изтънчена вечеря, той обича да се снима край масата с приятели. Някои от тези приятели са от футболните му години, като например Роналдо, който му е гостувал в Маями.
 
Италианецът е също така фен на тениса, гмуркането, а заедно с бившия си съперник Паоло Малдили е основател на модна марка за дрехи - Sweet Years, въпреки че в момента никой от двамата не се занимава с нея.
 
Пенсиониралият се футболист притежава няколко ресторанта в Милано и планираше да отвори хотел с Малдини в  Ню Йорк преди да продаде земята с огромна печалба. Двамата заедно с други инвеститори бяха купили терен в модния квартал “Трибека” за 2,5 млн. долара през 2013 година, а две години по-късно успяха да го продадат за 13,2 млн. долара.
 
Но Кристиан Виери е и зевзек. Той не спира да забавлява феновете със снимки от фризьорския или козметичния сезон или други интересни неща, които са му се случили.
 
Черно море призовава феновете си да се включат в благотворителна инициатива

За Великден, вижте какво пишат „моряците“

ПРЕКРАСНО! Ивет Лалова стана майка

Роди се Тиаго Колио

Щастливият Стоичков обяви, че ще става дядо за втори път

Малката му дъщеря Христина е бременна, а бебето ще се появи на бял свят през октомври

Скандал с изнасилване разтърси Висшата лига!

Двама футболисти са задържани от полицията

ЦСКА отбеляза Деня на Земята

„Благодарим на всички, които се включиха в нашата кампания и върнаха дрехи за рециклиране“

Райс защити половинката си, тя изтри всичко от мрежата

„Жена ми е любовта на моя живот и за мен няма начин тя да стане по-добра"

Каранга на парти преди Арда – ЦСКА

Вижте подробности

Григор преодоля страховете си и изкара книжка за яки мотори

Вижте подробности

Авто-мото изложбата "Ние сме България" се провежда този уикенд край Варна (СНИМКИ)

Събитието представлява вълнуващо изложение на автомобили, брандирани със символите и цветовете на България

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки