Тенчо Тенев: Не си правим илюзии, че отиваме да бием Левски

"Ще опитаме да ги затрудним, ако успеем да откраднем нещо ще е добре"

Тенчо Тенев: Не си правим илюзии, че отиваме да бием Левски
Наставникът на Пирин (ГД) не си прави илюзии, че тима му ще бие Левски на „Герена”.
 
„Няма да говоря фантасмагории, че отиваме да бием Левски. В никакъв случай не трябва да излизаме пораженчески срещу тях. Ще направим всичко възможно да сме равностоен съперник и да затрудним максимално футболистите на Левски. Трябва да сме пределно концентрирани и мобилизирани. Левски е фаворит в този мач и ако успеем да откраднем нещо ще бъде добре”, коментира Тенчо Тенев пред кореспондентът на Novsport.com в Благоевград.
 
„Целта ни е да запазим мястото си в "А" група и да взимаме точките срещу отборите от нашата черга. Когато си загубил от Лудогорец и Славия, но си играл добре, не може да падне настроението в отбора.Такива загуби ще ги има. Нашите футболисти имат по 5 мача в „А” група, докато в Славия играят футболисти с над 200 срещи в елита. Срещу „белите” направихме наивни грешки. Някои от тях са следствие от липсата на опит”, заключи опитният специалист на Пирин (ГД).
 

От клуба обявиха, че в отбора няма контузени играчи след двубоя срещу Славия. Двамата, които се завърнаха в отбора, но на по-късен етап, Николай Димиров и Зефир Катунчев изостават с подготовката, призна старши треньорът Тенчо Тенев.

Двубоят Левски – Пирин (ГД) е в събота от 20:00 часа на стадион „Георги Аспарухов”. От фенклуба на Пирин (ГД) обещават да дадат солидна покрепа на любимците си по време на мача. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки