Секунди разделиха Леванте от пета поредна победа

Виляреал се добра до точката след късно 1:1 у дома

Секунди разделиха Леванте от пета поредна победа

Отборите на Виляреал и Леванте направиха 1:1 в дерби на Валенсия от 11-ия кръг на Примера дивисион. Автогол на Рамиро Фунес Мори даде преднина на “синьо-червените” в 77-ата минута. В 92-ата Алфонсо Педраса изравни и не позволи на Леванте да запише пета последователна победа в Ла Лига. “Жабчетата” са с равни точки с Реал Мадрид, а Виляреал е на точка от зоната на изпадащите.

През първото полувреме “жълтите” на Хави Кайеха владееха топката по-продължително, но трудно стигаха до голови възможности. Най-добрата възможност преди почивката се получи пред вратата на домакините. В 23-ата минута Робер Пиер стреля с глава, а вратарят на “подводницата” Серхио Асенхо успя да парира. Публиката на “Естадио де ла Серамика” започна да се изнервя от яловата атака на своите.

През второ полувреме домакините пропуснаха няколко изгодни шанса. В 53-ата Саму Чъкуезе направи хубав рейд и шутира с левия крак - стражът Ойер отрази. В 62-ата Жерард Морено пропусна брилянтно положение пред вратата на “гранотас”. Той получи абсолютно сам пред вратаря, но се замота при овладяването. В 68-ата Асенхо изби с крак след удар на Борха Майорал. В 77-ата гостите от “Сиутат де Валенсия” откриха резултата след скоростна акция. Хосе Кампаня направи прекрасен рейд в средата на терена и спечели пространство, подаде наляво към Хосе Моралес, който центрира остро в малкото наказателно поле, където Рамиро Фунес Мори засече с шпагат в собствената врата - 0:1. В 92-ата виляреалци стигнаха до изравняване. Резервата Алфонсо Педраса нахлу отляво в наказателното поле и шутира мощно в близкия горен ъгъл, изненадвайки Ойер.

Ново 20! Шави си тръгва

Треньорът на Барса преговаря с Деко 75 минути

Шави: Позорно е, че няма технология на голлинията

„Не заслужавахме да загубим, играхме по-добре от Реал“, смята треньорът на Барса

Бетис надви Валенсия и влезе в зона "Европа"(ВИДЕО)

Севилци стигнаха до успех с 2:1 като гости

Селта надви Лас Палмас след рецитал на Аспас (ВИДЕО)

Галисийци се отдалечиха от изпадането

Анчелоти: Близо сме титлата, но Барса е много силен съперник

Италианецът не скри уважението си към каталунците

10 от Барса рухнаха срещу ПСЖ (ВИДЕО)

Вижте подробности

След голямо шоу: Дортмунд видя сметката на Атлетико (ВИДЕО)

Рурците победиха испанския тим с 4:2

Белингам: Заради такива мачове пристигнах в Реал

Той не смята, че има фаворит в утрешния мач срещу Сити

Карлето зачеркна четирима играчи за следващия сезон

Вижте и кои са те

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки