Треньорът на Лудогорец изостави жена си

Разделихме се заради наши проблеми, а не изневери, обяви Здравков

Треньорът на Лудогорец изостави жена си
Треньорът на Лудогорец и бивш селекционер на младежкия национален отбор Антони Здравков заряза годеницата си и майка на най-малкото му дете. Причината е до болка позната - друга жена, научи „България днес". Сухия се е разделил със спортната журналистка Ралица Караджова, от която има момиченце. Малката е кръстена на него - Антонела. Краят на връзката им е настъпил още преди около година. Причината е, че Здравков се е хванал с друга жена.
 
„Ако аз бях зарязала семейството си и най-вече детето си заради друг мъж - да разкажа за ситуацията. Така че питайте него за какво става въпрос. Аз не искам да влизам в подробности", коментира Караджова пред „България днес".
 
Треньорът също призна, че двамата с Ралица вече не са заедно. Но обясни, че причината не е в другата жена.
 
„Факт е, но не е така точно. Не сме се разделили заради друга жена, а по наши си причини. Имахме семейни проблеми, които едва ли касаят хората какви са. Не са изневери при всички положения. С тази жена, с която имам отношения, не живея. Не сме женени или на семейни начала. Аз си живея в моята къща, тя в нейната. Тя идва от време на време в Разград да гледа някой и друг мач и дотам са ни вижданията. Не може да живее тук", сподели Здравков.
 
Новата тръпка на Сухия е служителка на футболния съюз. Тя е дъщеря на бившия съдия и дългогодишен служител в централата Георги Камишев. Казва се Юлия и работи в отдел „Човешки ресурси" на БФС. Също като Здравков има един неуспешен брак зад гърба си. Има и две деца. Връзката им започнала покрай работата на специалиста като селекционер на младежите. Постепенно нещата стават сериозни. Сухия напуска внезапно Ралица, за която бе сгоден. Малката остава при Караджова, а треньорът на Лудогорец плаща издръжка. Рядко се вижда с детето си.
 
 
„Факт е, че го виждам рядко, но не поради мое нежелание. Просто съм далече от София в момента. Те цяло лято бяха на едно място, а аз на друго. После обратното - аз съм пак на същото място, а те са в София. Когато имам възможност, винаги съм имал желание и да поддържам контакт, и да го виждам. Това е неоспорим факт. И двамата, като се видим, е видно, че се обичаме. И никога няма да си го изоставя, оставя или каквото и да било там. Няма шанс как да пътувам в момента, защото означава да не дойда на работа", добави Здравков.
Антонела подобно на родителите си е запалена по футбола. Дори вече направи първите си стъпки с топка в крака на откриването на игрище в „Надежда".
 
 
„Понякога животът си прави странни шеги. Служителка от БФС я раздели с баща й, служителка от БФС й предостави игрище да спортува!", обяви майка й по този повод. Ралица и футболният треньор се залюбиха през 2012 година. Това стана след развода на Здравков със съпругата му Надя, от която има две дъщери. Година по-късно се роди и малката Антонела. Двамата бяха щастливи заедно, като дори се сгодиха. Но преди около година внезапно Антони напуска Караджова заради Юлия. Двамата явно са решили и да не крият връзката си, защото Камишева подкрепяше любимия си на мача на Лудогорец с АЕК (Ларнака) от Лига Европа в четвъртък.

 

Черно море призовава феновете си да се включат в благотворителна инициатива

За Великден, вижте какво пишат „моряците“

ПРЕКРАСНО! Ивет Лалова стана майка

Роди се Тиаго Колио

Щастливият Стоичков обяви, че ще става дядо за втори път

Малката му дъщеря Христина е бременна, а бебето ще се появи на бял свят през октомври

Скандал с изнасилване разтърси Висшата лига!

Двама футболисти са задържани от полицията

ЦСКА отбеляза Деня на Земята

„Благодарим на всички, които се включиха в нашата кампания и върнаха дрехи за рециклиране“

Райс защити половинката си, тя изтри всичко от мрежата

„Жена ми е любовта на моя живот и за мен няма начин тя да стане по-добра"

Каранга на парти преди Арда – ЦСКА

Вижте подробности

Григор преодоля страховете си и изкара книжка за яки мотори

Вижте подробности

Авто-мото изложбата "Ние сме България" се провежда този уикенд край Варна (СНИМКИ)

Събитието представлява вълнуващо изложение на автомобили, брандирани със символите и цветовете на България

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки