Стоичков: Да сте ме видели да жаля някого?!

Старши-треньорът на Литекс Христо Стоичков сподели, че е доволен от играта и победата на своите футболисти, които надиграха Етър Велико Търново с 4:0. Наставникът доста се ядоса на журналистически въпрос дали играчите ми не са пожалили видимо по-слабия противник.

Стоичков: Да сте ме видели да жаля някого?!
Старши-треньорът на Литекс Христо Стоичков сподели, че е доволен от играта и победата на своите футболисти, които надиграха Етър Велико Търново с 4:0. Наставникът доста се ядоса на журналистически въпрос дали играчите ми не са пожалили видимо по-слабия противник.
 
„Мен някога да сте ме видели да жаля някого?! Този въпрос е излишен. Не ме интересува класирането и сметките на другите. Тото не играя. Нито ме интересува кой е пред мен, нито кой е зад мен. Много пъти съм го казвал – играем ден за ден", каза Стоичков.
 
"Аз не гледам назад. Мачът с Лудогорец е история. Днес бе съвсем различен мач. Доволен съм от желанието, от старанието, от победата. Днес показахме, че можем да побеждаваме във всеки мач."

"Уважавам безкрайно много Цанко. Играли сме достатъчно време заедно, за да мога да заявя, че когато той казва някои неща, сигурно са верни. Няма нищо лошо в това някой да се опитва да се направи известен с неговата неизвестност, но не и когато това пречи на отбора."

"Няма леки противници, няма леки мачове. Достатъчно много уважавам своите футболисти, както и тези на противника. Без да търсиш победа, няма как да постигнеш някакъв успех. Доволен съм от момчетата, от играта и от победата."


"Когато имаш един гол предина, това ти дава малко по-голямо спокойствие. Футболистите много добре знаят, че първото попадение е най-трудно за отбелязване", каза Стоичков, цитиран от "Дарик". 

На въпрос защо на играчите му е правен психологически профил, за да се разбере "към кого как да се подхожда", както заяви Стойчо Стоилов, Камата отговори: "Това са съвсем нормални неща. Аз съм минавал през такива неща сигурно над 1000 пъти като футболист. Не виждам нищо чудно и нищо ненормално." 

Литекс се справи със Спартак (Плевен) на стадиона в Ловеч

"Оранжевите" спечелиха с 3:1

Официално: Берое и Янтра с най-солени глоби от БФС

Вижте всички решения на Дисципа

ОБЗОР: Хебър зарадва с победа Ники Митов в мач №100 на специалиста и поведе във Втора лига

Миньор взе само точка в Разград, вижте всички резултати от днешните мачове

ОБЗОР: Етър превзе върха във Втора лига с гол в 93-ата минута

Спартак (Варна) се възползва от грешките на Миньор и Хебър, вижте всички резултати, голмайстори и класиране

ЦСКА победи Литекс в контрола, Бисмарк се завърна с два гола

Мухар и Вилдсхуд също се разписаха за "червените"

Сензациите в пресата: Пардю е направил лятната селекция в ЦСКА

Ето най-интересните заглавия от днешния спортен печат

ЦСКА уреди контрола с Литекс

„Червените“ поздравиха Валентин Антов за рождения му ден

Трима се връщат в строя на Янтра за Литекс

Сашо Ангелов определи групата за мача, двама са аут

ОФИЦИАЛНО: Съобщиха кога ще е най-старото столично дерби

Вижте датите и часовете на мачовете Славия – Левски и ЦСКА – ЦСКА 1948, както и програмата за следващия кръг във Втора лига

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки