Небойша Видич избухна: Цирк, срамота!

"Аз ви казвам - Балкан ще вземе титлата!"

Небойша Видич избухна: Цирк, срамота!

Аз ви казвам – Балкан ще вземе титлата тази година, но това тук е срамота, обяви треньорът на Балкан Небойша Видич. Той беше изключително ядосан след поражението от Левски Лукойл (73:77) в дербито от 13-ия кръг на НБЛ. Специалистът обяви случващото се в родния баскетбол като цирк.

 
„На всички в залата е ясно за какво става въпрос. Дори тези от феновете на Левски, които най-малко разбират от баскетбол, видяха за какво става дума. Това е цирк. Може ли някой да ми обясни как четири години Левски не може да бъде победен дори, когато при 30 точки разлика на полувремето. Тук никога нищо няма да се промени", обяви специалистът.
 
"Най-много за случилото се говорят сълзите в очите на Митко Димитров, който, въпреки че гледа от пейката, защото е контузен, плаче от мъка. Всички тук трябва да ви е срам, ако не знаете как да го наречете случилото се с правилното име. Вижда се страх в очите на съдиите, когато Левски губи. Това е срам", продължи да беснее Видич.
 
"Съдията Великов видя, че толкова се объркаха нещата и започна да ни дава някакви неща, които ние не заслужаваме. Говоря за това вече четири години – това е срамота, това е цирк. Тук отборите на Берое, Балкан и Рилски спортист са по-скоро параван на това Левски да бъде шампион. Няма да простя на съдията, че разплака такова страхотно момче като Димитър Димитров“, добави той пред камерата на БНТ.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки