Локо Пд разби 11-ия в сръбското първенство (ВИДЕО)

Нов се разписа за "смърфовете"

Локо Пд разби 11-ия в сръбското първенство (ВИДЕО)

Локомотив (Пловдив) постигна нова победа в контролите. "Смърфовете" се наложиха с 3:0 срещу сръбския Спартак (Суботица).

 
"Черно-белите" поведоха с гол на Димитър Илиев от дузпа в 35-ата минута. Парвиджон Умарбаев вкара страхотен гол в 82-ата минута. Две минути по-късно Един Бахтич направи резултата класически. 
 
В 17-ата минута футболистите на 11-ия в сръбското първенство организираха добра атака, която завърши с опасен удар по посока вратата на Мартин Луков. Топката премина на сантиметри от горния десен ъгъл и не принуди стражът да се намесва. Удар на Момчил Цветанов в 28-ата минута излезе в аут. Четири минути по-късно опасен удар на футболист на Спартак (Суботица) мина застрашително покрай десния страничен стълб.
 
В 35-ата минута Анте Аралица пусна техничен пас към Димитър Илиев, а опитният футболист бе съборен в наказателното поле. Главният съдия отсъди 11-метров наказателен удар, който потърпевшият Илиев изпълни, извеждайки Локо (Пд) напред в резултата. 
 
В 52-ата минута Стивън Езе бе близо до фатална грешка в наказателното поле, но успя да възстанови позицията си и да изчисти. Няколко секунди по-късно футболист на Спартак, оставен непокрит в наказателното поле, не успя да преодолее Мартин Луков. В 65-ата минута Ален Ожболт не успя да засече добро центриране на Бирсент Карагарен.
 
В 82-ата минута Локомотив (Пловдив) достигна до втори гол. Парвизджон Умарбаев вкара много красив гол с левия крак от около 25 метра, който намери горния ляв ъгъл на вратата. В 84-ата минута Един Бахтич също попадна сред голмайсторите. Новото попълнение на “смърфовете” бе най-съобразителен в наказателното поле след удар на Умарбаев, който стражът на Спартак не успя да парира по най-добрия начин. Футболистите на Спартак отговориха с удар в гредата.
Локо (Пловдив) ще бъде без петима играчи за мача с ЦСКА 1948

Вижте и кои са те

Френски гранд иска звездата на Локо (Пд)

Нтело прави все по-силно впечатление

СЕРИЯТА ПРОДЪЛЖАВА! Лудогорец ликува на "Лаута"(ВИДЕО)

Късна драма и болезнен за Локо (Пд) герой

Локо Пд със "синьо" оръжие на "Овча Купел"

Мартин Петков картотекиран

Локо Пд пусна билетите за Етър

Двубоят е в петък

Крушарски е категоричен: Томаш остава начело на Локо (Пловдив)

Босът на "смърфовете" прие спокойно загубата от Крумовград

Крушарски след резила: Вадим поуки да се променяме!

"Динко Хоркаш ще седи на пейката, щом не иска да преподпише", запъна се босът на Локо (Пловдив)

Томаш обяви групата на Локо (Пловдив) за мача с Арда

Вижте и кои са избраните футболисти за мача

Бивш футболист на Локо (Пловдив) подсили шампиона на Бахрейн

Лукас Салинас вече е ново попълнение на Ал Халдия

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки