Хакери посегнаха на любимата на Валери Божинов

Биляна Дол пострада като златното момиче Християна Тодорова

Хакери посегнаха на любимата на Валери Божинов
Половинката на Валери Божинов - Биляна Дол, е изнудвана от хакери. Тя разказа, че е попаднала в схема на мошеник, който хакнал личния и профил в Instagram и я изнудвал за 3000 евро, за да й го върне.
 
Това не е нещо ново у нас, след като през последните месеци в подобни ситуации се озоваха гимнастичката Християна Тодорова и моделът Биляна Йотовска.
 
"Преди два дни ми беше хакнат профила. Получих имейл за верификация на акаунта ми. Всъщност имейлът ми изписваше отгоре, че го изпраща Instagram. Впоследствие се оказва, че не е Instagram, защото когато натиснах линка, когато си въведох данните, за да получа въпросната верификация, след няколко часа получих друг имейл, че акаунтът ми вече е хакнат.
 
Сега ми искат 3000 евро, за да ми го върнат. Казах им, че това не е сериозно и са луди, но ми беше отговорено, че никой не е луд, и че гаджето ми имало пари. Освен това, какъвто и профил да си направя, ще бъде хакнат. Затова да съм предложила аз някаква оферта, за да ми го върнат. Цялата комуникация е на английски, но им нямам никакво доверие, затова няма да плащам за тази измама.
 
 
Разочарована съм, тъй като имах 119 хиляди последователни, но здраве да е. Разбрах, че се е случвало и преди в България на популярни жени. Затова искам да разкажа за случилото се, за да може да предпазя и други хора, които могат да бъдат потърпевши от тези хакери", разказа Дол пред Sportal.bg. 
 
Тя самата не скри, че вече има нов профил в Instagram. Биляна дори вече апелира към почитателите си да я последват на новата й страница. Към акцията й се присъединиха много от популярните й приятелки, начело с бившата жена на Божинов - Николета Лозанова.
 
Красивата сръбкиня стана популярна в България покрай връзката си с Валери, с когото са неразделни вече няколко години. Двамата се запознават в Белград, когато българинът е футболист на Партизан, след което половинката му го следва навсякъде - Китай, Швейцария, Хърватия и Враца. Тя се прибра в България след завръщането на Левски от Кипър.

 

Черно море призовава феновете си да се включат в благотворителна инициатива

За Великден, вижте какво пишат „моряците“

ПРЕКРАСНО! Ивет Лалова стана майка

Роди се Тиаго Колио

Щастливият Стоичков обяви, че ще става дядо за втори път

Малката му дъщеря Христина е бременна, а бебето ще се появи на бял свят през октомври

Скандал с изнасилване разтърси Висшата лига!

Двама футболисти са задържани от полицията

ЦСКА отбеляза Деня на Земята

„Благодарим на всички, които се включиха в нашата кампания и върнаха дрехи за рециклиране“

Райс защити половинката си, тя изтри всичко от мрежата

„Жена ми е любовта на моя живот и за мен няма начин тя да стане по-добра"

Каранга на парти преди Арда – ЦСКА

Вижте подробности

Григор преодоля страховете си и изкара книжка за яки мотори

Вижте подробности

Авто-мото изложбата "Ние сме България" се провежда този уикенд край Варна (СНИМКИ)

Събитието представлява вълнуващо изложение на автомобили, брандирани със символите и цветовете на България

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки