Палава моделка увърта за връзка с Хамилтън (СНИМКИ)

20-годишната красавица разкри какво харесва в един мъж

Палава моделка увърта за връзка с Хамилтън (СНИМКИ)
"С Люис сме само приятели. Засега." Така моделът Синди Кимбърли отговаря на многобройните въпроси за връзката си с шампиона във Формула 1 Люис Хамилтън.
 
Според "Сън" топпилотът се среща със Синди от почти два месеца. Те били засечени заедно в Испания. Красавицата е само на 20 години и изглежда апетитна хапка за 34-годишния пилот от Формула 1.
 
"Засега с Люис сме приятели, но не изключвам нищо за бъдещето на нашите отношения - загадъчно казва Синди Кимбърли пред изданието "Европа прес". - Запознахме се чрез общи приятели. Наскоро приключих с двегодишна любовна връзка и предпочитам известно време да бъда сама.
 
 
Но сърцето ми е отворено за нови чувства... Трудно ми е да опиша какъв е идеалният мъж за мен. Важно е човекът до мен да се разбира със своята майка. Това е определящо за неговото възпитание и качества. Освен това харесвам хора, които обичат животните и имат домашни любимци."
 
 
Любопитното е, че кариерата на Кимбърли в света на модата започва напълно неочаквано преди четири години. Тогава поп певецът Джъстин Бийбър споделя нейна снимка в един от своите профили в социалните мрежи. Това незабавно превръща никому неизвестното момиче в звезда, а най-големите компании в модния бизнес се надпреварват да предлагат договори на Синди.
 

Сега нейната приказна история има и продължение, защото независимо че засега отрича да има любовна връзка с Хамилтън, тя трупа популярност като неговото ново момиче. Знае се, че най-дългата връзка на Люис е с Никол Шерцингер. Пилотът имаше връзка с американската певица цели осем години, но всичко приключи през 2015 г.

 

Медиите на Острова твърдят, че в последните три години и половина Хамилтън е имал множество мимолетни забежки. Но нито веднъж не се е обвързал сериозно. Сред неговите завоевания са Кендъл Дженър, Риана, Ники Минаж, Рита Ора, дъшерята на Лайънъл Ричи - София, Барбара Палвин, Уини Харлоу и още куп известни млади дами.

 
Черно море призовава феновете си да се включат в благотворителна инициатива

За Великден, вижте какво пишат „моряците“

ПРЕКРАСНО! Ивет Лалова стана майка

Роди се Тиаго Колио

Щастливият Стоичков обяви, че ще става дядо за втори път

Малката му дъщеря Христина е бременна, а бебето ще се появи на бял свят през октомври

Скандал с изнасилване разтърси Висшата лига!

Двама футболисти са задържани от полицията

ЦСКА отбеляза Деня на Земята

„Благодарим на всички, които се включиха в нашата кампания и върнаха дрехи за рециклиране“

Райс защити половинката си, тя изтри всичко от мрежата

„Жена ми е любовта на моя живот и за мен няма начин тя да стане по-добра"

Каранга на парти преди Арда – ЦСКА

Вижте подробности

Григор преодоля страховете си и изкара книжка за яки мотори

Вижте подробности

Авто-мото изложбата "Ние сме България" се провежда този уикенд край Варна (СНИМКИ)

Събитието представлява вълнуващо изложение на автомобили, брандирани със символите и цветовете на България

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки