Константин Папазов: Трябва да благодарим на Рилски спортист за игровото поведение

"Сега предпочитам Балкан да победи, за да стане 2:2 и после, каквото стане“

Константин Папазов: Трябва да благодарим на Рилски спортист за игровото поведение

Старши-треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов заяви след победата над Рилски спортист (Самоков), която класира „сините“ на финал в Националната Баскетболна Лига, че иска да благодари на съперника за доброто представяне в серията.

"Независимо, че серията завърши 3:0, трябва да благодарим на отбора на Рилски спортист за игровото поведение, което имаше и в трите мача. Това е плюс за нас, защото сме на финал, победили сме с 3:0, но съперника е играл така, че да имаме голяма полза от тези мачове в това, което ни предстои."

"За мен решаващо беше характерът. Ние изоставахме в третата част с 16 точки, но успяхме да съкратим разликата на 11 точки в края, което ни даде много надежди и вяра. Мога само да поздравя отбора за характера, защото от мач на мач Рилски играеше все по-добре."

"Каквато и прогноза да се даде за Балкан – Берое ще бъде на база пристрастие. За първи път не избирам съперник, защото и двата отбора са много силни. Сега предпочитам Балкан да победи, за да стане 2:2 и после, каквото стане“, заяви Папазов пред БНТ.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки