Билетите за Sofia Open 2020 вече са в продажба

Голямата звезда на българския тенис Григор Димитров се завръща у дома за надпреварата

Билетите за Sofia Open 2020 вече са в продажба

Най-нетърпеливите за среща с Григор Димитров и още куп звезди от световния тенис вече може да осигурят мястото си в "Арена Армеец“. Пакетни билети на атрактивни цени за Sofia Open 2020 вече са в продажба на Eventim.bg и в мрежата на Eventim в цялата страна.

Пропуските са за 3 категории места в залата. Цената на пакетните билети за последните четири дни, включващи и полуфиналите, и финала на Sofia Open, не просто е по-ниска от тази на закупени индивидуални билети за тези 4 дни (1-4 октомври), но дава и специален бонус за безплатно посещение на първите 4 дни (27-30 септември) от турнира. Така пакетните билети за 8-те дни от Sofia Open 2020 ще са на цени от 165 лева, 235 лева и 315 лева спрямо категорията място в "Арена Армеец". Индивидуални билети за осемте дни от Sofia Open 2020 ще се предлагат на по-късен етап, но закупилите пакетен билет сега се възползват от специалната цена за напълно достъпно присъствие на всички мачове от международното спортно събитие No1 в България за 2020 г.

Голямата звезда на българския тенис Григор Димитров се завръща у дома и ще участва в Sofia Open 2020. Петото издание на турнира от сериите АТП 250 в София ще се проведе в нов период на годината - от 27 септември до 4 октомври в "Арена Армеец".

"Развълнуван съм и съм много щастлив, че се завръщам да играя на Sofia Open тази година. Спомените, които имам от 2017 година, са незабравими.  Подкрепата от всички фенове и да играя пред тях – това беше просто невероятно. Очаквам с нетърпение да видя всички в "Арена Армеец" през септември 2020 г.", заяви Григор Димитров.

Григор Димитров е шампион на Sofia Open от 2017 г. Тогава любимецът на българските фенове извоюва шестата си титла от АТП тура и първа пред родна публика, а вдъхновяващият му сезон завърши и с титла от Nitto ATP Finals в Лондон. През 2020 г. Григор Димитров и българската публика ще имат възможност да изживеят нови незабравими емоции заедно в "Арена Армеец".

Четвъртото издание на Sofia Open се превърна в най-силния турнир за сезона от сериите АТП 250. Петима от участниците в София през 2019 г. - шампионът Данийл Медведев, Стефанос Циципас, Матео Беретини, Гаел Монфис и Роберто Баутиста Агут, завършиха годината в Топ 10 на световната ранглиста. Стан Вавринка и Карен Хачанов завършиха годината в Топ 20.

Sofia Open 2020 също обещава тенис на най-високо ниво и истинско зрелище за зрителите, а гаранцията за това идва още с първото обявено име, най-чаканото от българските фенове - завърналият се в Топ 20 в света и тръгнал отново към Топ 10 Григор Димитров.

Sofia Open се организира от компанията Brandplus Inc, която представлява собственика на седмицата, в която се провежда състезанието в София, и Българската федерация по тенис.

Черно море призовава феновете си да се включат в благотворителна инициатива

За Великден, вижте какво пишат „моряците“

ПРЕКРАСНО! Ивет Лалова стана майка

Роди се Тиаго Колио

Щастливият Стоичков обяви, че ще става дядо за втори път

Малката му дъщеря Христина е бременна, а бебето ще се появи на бял свят през октомври

Скандал с изнасилване разтърси Висшата лига!

Двама футболисти са задържани от полицията

ЦСКА отбеляза Деня на Земята

„Благодарим на всички, които се включиха в нашата кампания и върнаха дрехи за рециклиране“

Райс защити половинката си, тя изтри всичко от мрежата

„Жена ми е любовта на моя живот и за мен няма начин тя да стане по-добра"

Каранга на парти преди Арда – ЦСКА

Вижте подробности

Григор преодоля страховете си и изкара книжка за яки мотори

Вижте подробности

Авто-мото изложбата "Ние сме България" се провежда този уикенд край Варна (СНИМКИ)

Събитието представлява вълнуващо изложение на автомобили, брандирани със символите и цветовете на България

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки