Майкъла за инцидента: Двама полицаи съм ги бил пребил и затова ме арестуваха (+ВИДЕО)

Паяк вдигнал колата му, заедно с документите му, полицаите го арестували заради липса на такива, ще си търси правата

Майкъла за инцидента: Двама полицаи съм ги бил пребил и затова ме арестуваха (+ВИДЕО)
Изпълнителният директор на ЦСКА - Георги Илиев - Майкъла, внесе повече яснота около вчерашния инцидент, при който той бе задържан в столичното 5-о РПУ, предаде репортер на Novsport.com
 
Той разкри, че е бил арестуван заради липса на документи и загатна, че ще съди двамата полицаи, които са го прибрали 5-о РПУ.
 
"Двама полицаи съм ги бил пребил и затова ме арестуваха, от КАТ служители, това беше обвинението. Бях си паркирал автомобила на място, преговарях с фирма за застраховки за деца", започна разказа си Илиев. 

 
"Дойде паякът и ми я закачи, вдигна я, а документите останаха вътре. Помолих ги да ми свалят колата, ако съм нарушил реда, ще си платя. Обадиха се на 112, защото видях, че става конфликт, да пратят някой, те ми отказаха. След това дойде полицейска кола и ме прибраха, защото съм нямал документи. Казах им, че са в колата и ще ги покажа, ако я свалят, но ме арестуваха, продължи с усмивка Майкъла.

 
"Прибират те, седиш четири часа, никой не те пита нищо. След 4 часа и половина ме пуснаха. Това говори какви са правата на обикновения човек.  При всички случаи към двамата полиаци ще имам претенции, защото ми уронват престижа. За първи път виждам катаджия да дойде да извади белезници да те арестува, такава наглост не бях виждал, отървах се на косъм от белезниците. Нито ме питаха какво се е случило, нито нищо", заяви още легендата на ЦСКА. 
 
"Не е приятно, защото това е удар по имиджа ми, по имиджа на ЦСКА и по бизнеса ми. Не е сериозно, че в райнното няма следовател, който да попита какво се случва. Лошо е, че когато се обадих на 112, те не реагираха на ситуацията. Не съм се карал с никой, това може да се потвърди, имаше много свидетели", каза още той. 
 
Накрая Майкъла разкри, че е платил глобата от 70 лева за колата.  


Ето и пълен запис с обяснението на Майкъла за вчерашния инцидент:

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки