Антон Велков пред Novsport.com: Повече войни не ни трябват, трябва ни едно истинско домакинство!

„Майкъла да се изказва по-умерено, все пак е бил част от Локо (Сф)”, призова спортният директор на „железничарите”

Антон Велков пред Novsport.com: Повече войни не ни трябват, трябва ни едно истинско домакинство!

Бившият треньор и настоящ спортен директор на Локомотив /София/ Антон Велков коментира пред Novsport.com назначаването на Емил Велев за нов наставник на „железничарите” и ситуацията в клуба като цяло.

Специалистът бе категоричен, че финансовите затруднения на клуба не са основната причина за слабото представяне на отбора, който понастоящем се намира в зоната на изпадащите с актив от 11 точки след 13 кръга.

„Избрахме Емил Велев, защото в момента ни е необходим един смел човек, който да осъществи нужните реформи в тима. Мисля, че не всеки един треньор би поел такава една отговорност, а на клуба определено е нужен някой с качества като на господин Велев.

Той не е от хората, които се церемонят много и това е една от причините, поради които бе предпочетен. Който иска да се стресира, да се стресира, а който иска да се успокои – ще се успокои”, заяви Тони Велков.

„И аз не мога да си отговоря на този въпрос, тъй като нямаме абсолютно проблеми в тренировъчния процес или в отношенията помежду си вътре в съблекалнята.

Четно казано нямаме точен отговор на това защо съставът изглежда по един начин в тренировъчния процес и по друг в официалните мачове.

Според мен обаче основният проблем на отбора в момента е, че характерът ни изчезна. Няма го, просто се изпари”, коментира доскорошният наставник на „железничарите”, след което бе попитан дали финансовите неуредици в тима влияят на представянето му.

„Финансовото състояние определено не е сред основните причини. Може би преди година това влияеше на момчетата, но не и сега.

Аз мисля, че една от основните причини за слабото ни представяне е факторът домакинство. Имаме футболисти, които са  чувствителни на тази тема и искат да играят на стадион „Локомотив”.

На нас повече войни не ни трябват! Нито с публика, нито с никого, трябва ни едно истинско домакинство”, категоричен бе новият спортен директор на „червено-черните”, който бе помолен да коментира думите на Георги Илиев-Майкъла, че е "несериозно Локомотив да го бият като брашнян чувал в столицата”.

„Този човек е бил част от Локомотив София и мисля, че от позицията на изпълнителен директор на ЦСКА, трябва да се изказва доста по-умерено, а не с този жаргон.”
 

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки