Нефтохимик обърна Хасково 2009 с 2:1 в контролна среща

Нефтохимик (Бургас) обърна един от претендентите за промоция в професионалния футбол Хасково 2009 с 2:1, след като гостите откриха резултата още в 12-ата минута.

Нефтохимик обърна Хасково 2009 с 2:1 в контролна среща
Нефтохимик (Бургас) обърна един от претендентите за промоция в професионалния футбол Хасково 2009 с 2:1, след като гостите откриха резултата още в 12-ата минута. Разписа се Юлиян Ангелов, който засече пас от дълБочина на капитана Недялко Хубенов. В 25-ата минута обаче шейховете изравниха от дузпа, реализирана от Любомир Божинов. Галин Димов влезе в наказателното поле на скорост с топката и беше съборен, а дузпата беше безспорна. До почивката двата отбора направиха доста оспорвана среща, като хасковлии показаха, че имат всички основания да се борят за Б група. 
 
Васил Калоянов донесе успеха на Нефтохимик в 80-ата минута след центриране от корнер. Михаил Георгиев подаде от дясно, Калоянов си спря топката на гърди и от 7-8 метра я прати в мрежата на хасковския вратар за 2:1. 
 

Трима основни футболисти не играха за Нефтохимик заради травми. Това са голмайсторът от есента Емануил Манев, Стамен Ангелов и Христо Лемперов. Защитникът Диян Лефтеров пък днес беше ударен в коляното и в понеделник ще се прецени дали има сериозни усложнения в коляното му. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки