Венци Живков: Мисля, че с Йешич ще се разделим като приятели (ВИДЕО)

Преговорите са много тежки, защото на никой не му е приятно да си тръгва от „Армията”

Венци Живков: Мисля, че с Йешич ще се разделим като приятели (ВИДЕО)

Изпълнителният директор на ЦСКА Венцислав Живков изрази увереност, че „червените” ще се разделят със своя треньор Миодраг Йешич като приятели, съобщи репортер на Novsport.com.

Сръбският специалист се срещна на два пъти с ръководството днес, а междувременно се видя и със собствениците от „Титан”, след което отиде да обядва.


Според информациите, желанието на Йешич е да получи 4 заплати преди да подпише документите по раздялата си с „червените”. Иначе вече е ясно, че новият наставник на тима ще бъде освободеният миналата есен Милен Радуканов.

„Водим преговори с Йешич, сега той отиде да обядва. Ще се върне след час и мисля, че ще се разделим като приятели, така си мисля”, сподели пред медиите Живков.

„Преговорите са много тежки. На никой не му е приятно да си тръгва от „Армията”. Знаете, че не е на сила, затова водим преговори.

Естествено, че за пари става дума. Казах и преди, че в договора му няма клауза за неустойка. Такъв е контрактът, но все пак човека го махаме и е нормално той да има своите претенции.

Отивам сега до банката, после ще дойде г-н Йешич, усмихнат. Обадете се тогава да дойдат от „Господари на ефира” със Скункса, може да го вземе тогава”, допълни директорът на „червените”, визирайки двата поредни отказа на сърбина да приеме „Златния скункс” на предаването.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки