Ботев като Левски, монтира видеостена пред стадиона

Шефът на ТВ7 Николай Бареков, който е фен на Ботев, задейства нещата

Ботев като Левски, монтира видеостена пред стадиона
TV7 и NEWS7 ще направят специален жест към пловдивските фенове. На 6 април, събота, отборът на Ботев Пловдив е наказан да играе при закрити врати мача си срещу Черно море. Самият двубой ще бъде излъчен пряко по NEWS7 от 17:00 часа, но специално за феновете на Ботев Пловдив пред клубния стадион „Христо Ботев” ще бъде монтирана голяма видеостена, на която те ще могат да гледат любимия си тим. Телевизията и клубът предстои да уточнят точната позиция на видеостената, пред която се очакват хиляди фенове на отбора.
 
След настояване на феновете на Ботев Пловдив, TV7 ще промени и началния час на голямото пловдивско дерби срещу Локомотив. По програма то е от 16:30 на 8 май, сряда.
 
Двубоят ще стартира в 17:00, като централната новинарска емисия на телевизията извънредно ще се излъчи, вместо в 18:30, веднага след мача.
 
„TV7 е телевизията, която се вслушва в гласа на хората. Ще преместим началото на телевизионното излъчване, защото феновете са в своето право и ние ще го уважим. БФС обаче трябва да даде отговор, защо най-големите български дербита се играят в работен ден”, коментира изпълнителният директор на TV7, NEWS7 и SUPER7 Николай Бареков.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки