Вихрен и Ботев не си вкараха гол

0:0 и два червени картона на мача в Сандански.

Вихрен и Ботев не си вкараха гол
Отборите на Вихрен (Сандански) и Ботев (Пловдив) завършиха наравно 0:0 в мача по между им от 14-ия кръг на „А” група, съобщи кореспондент на Novsport.com.

Двубоят започна с 30 минути закъснение, заради катастрофа по пътя към Сандански, която е попречила на съдийската бригада да пристигне на време. Срещата се игра при тежки условия, заради непрестанния снеговалеж през целия ден.

Първата по-интересна ситуация в мача дойде в 23-та минута, когато капитанът на домакините Валентин Георгиев вкара гол, който първоначално бе признат от рефера Александър Костадинов, но впоследствие попадението бе отменено, след намеса на страничния рефер. Само 3 минути по-късно Шукардиня остави Вихрен с човек по-малко на терена, след като удари без топка Минев от състава на гостите и получи директен червен картон, като това бяха и по-интересните моменти през първото полувреме.


През втората част нямаше сериозни положения за гол, за което спомогнаха и лошите условия за игра на стадиона в Сандански. Двата отбора завършиха срещата с по 10 души, след като в 86-та минута Попов от състава на Ботев също получи директен червен картон за удар без топка срещу Еламе.

С това равенство двата отбора не промениха позициите си в класирането. Вихрен остана в зоната на изпадащите на 14-о място с актив от 13 точки, докато Ботев е на последното спасително 13-о място с точка повече от Вихрен.
 
 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки