Локо (Сф) падна от Ягодина

Червено-черните се разминаха с босненския централен нападател Емир Хаджич

Локо (Сф) падна от Ягодина
Локо София загуби с 0:1 от носителя на Купата на Сърбия Ягодина в контрола, играна в "Надежда". В 15-ата минута комшиите поведоха след центриране отляво и гол с глава. Попадението дойде след не разбирателство между централните защитници Ранджелович и Бранеков.
 
През второто полувреме гостите демонстрираха груба игра, заради което Емил Велев бе принуден да смени Джереми Родригес и Джиби. Последният е със съмнения за скъсан ахилес.
 
В същото време стана ясно, че халфът Азрак Махамат вече е футболист на Локомотив. 24-годишният национал на Чад беше одобрен от треньора Емил Велев и подписа вчера договор с клуба. Контрактът на дефанзивния полузащитник е за 2 години с опция за удължаването му с още една. Червено-черните се разминаха с босненския централен нападател Емир Хаджич. Играчът на ФК Сараево е подписал договор с израелски клуб и отпада от плановете на столичните железничари.
 
 

Съставът на Локо (Сф): Галев, Родригес, Ранджелович Бранеков, Трифонов, Азрак, Д Колев, Т. Христов, Том, Маркиньос, Бр. Костадинов (Митрев, Джиби, Гаров, Димитров, Ив. Василев Гаджев, Писаров, Георг Василев, Цанков) 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки