Сензациите в пресата: Блекбърн идва за Гари Родригес

Пандури иска Маламов, Левски на лов Бразилия

Сензациите в пресата: Блекбърн идва за Гари Родригес
Блекбърн идва за Гари Родригес, гърми "Тема спорт"
 
Английският Блекбърн пра­ти свой човек, който да на­блюдава изявите на нападате­ля на Левски Гари Родригес.
 
Скаутът Матю Бансън при­стига у нас по покана на мениджърската агенция „Скаутинг тим". Той ще гледа и днешния двубой на юношите на сини­те от Елитната група до 19 години. Мачът е от 17:00 часа на „Герена". В неделя Бансън ще е в ложите на „Герена" за сблъсъка от А група между Левски и Черно море. Главна­та цел на посещението му е да види представянето на Га­ри Родригес. От началото на
сезона той изигра 4 мача за си­ните, 6 които реализира 4 по­падения - срещу Ботев Плов­див, Пирин Гоце Делчев и Ли-текс. От тези мачове тимът спечели 4 точки.
 
Освен за ти­ма от Чемпиъншип Матю Бансън работи и с Манчестър Сити и шотландския Селтик.
 
Интерес към Гари Родригес имаше и от Спортинг Лиса­бон. Играчът дори се похвали, че води преговори с португал­ците. От „Герена" обаче бяха категорични, че не са получа­вали официална оферта за не­го.
 
До края на седмицата сини­те най-вероятно няма да привлекат нов играч. От клу­ба обаче правят всичко въ­зможно да подсилят тима. По­следните футболисти, с кои­то сините водят преговори, са испанският халф Хокин Еспарса и офанзивният полуза­щитник от Мозамбик Едуардо Жумис. Първият за последно е играл в Панатинайкос, а вто­рият във Васлуй.
 


Пандури иска Маламов, пише отново "Тема спорт"
 
Румънският участник в плейофите за влизане в гру­пите на Лига Европа - Пандури, желае да привлече млада­та звезда на Локомотив Пловдив Станислав Маламов. Скаутското звено на тима е следяло 23-годишното крило в продължение на няколко месеца от пролет­та насам.
 
Идеята на Пандури е била да вземе Маламов без пари, тъй като и той имаше да получава 2 заплати от стария собственик Веселин Марешки. Наскоро обаче черно-белите подписаха доку­мент, че се отказват от въпросните пари. Това е объркало леко плановете на северните ни съседи, но ин­тересът към крилото продължава да е сериозен.
 
Не е изключено крайното решение на Пандури за Мала­мов да зависи от това дали тимът ще продължи участи­ето си в групите на Лига Ев­ропа.
 


Левски на лов в Бразилия, разкрива "Труд"
 
"Левски" тръгва на лов за футболисти в Бразилия. Клубът обаче няма да прати известния авджия Тодор Батков, който за 3 сафарита в Африка удари "Биг файв" - слон, лъв, бивол, леопард и носорог. За страната на кафето ще пътува селекционерът в клуба Дончо Донев. Съратникът на председателя на управителния съвет Иво Тонев остана на работа при "сините" въпреки серията неуспешни трансфери в последната година и половина.
 
Чрез мениджъра Джери Перейра за служителя на "Левски" е подготвена наситена програма с мачове, за да подбере играчи. Програмата включва дори наблюдаване на тренировки, за да се опознаят по-добре футболистите. Донев ще остане в Бразилия поне 3 седмици. Останалото по визитата е засекретено, защото "сините" неведнъж се париха от нелоялна конкуренция. "Левски" търси най-вече крило.
 
Пътуването на Донев е уредено още преди треньорът Славиша Йоканович да проплаче: "Имам нула нови играчи, а ми трябват девет." Явно обаче бразилците на Дончо ще могат да подсилят "сините" чак от зимния трансферен прозорец. Всъщност през януари на Йока - ако още е тук - е възможно да потрябват и 18 попълнения. Чистката засега спря, но е очевидно, че не всички на "Герена" имат шампионска класа. По същата бразилска схема преди 5 години "сините" купиха Жеан Карлуш, Зе Суариш и Жоазиньо. През лятото на "Левски" предлагаха класни бразилци, но при цени около 1 милион евро. На някои от тях договорите изтичат и е възможно клубът да направи удар с привличане на играч без трансферна сума през декември.
Левски U14 разби конкуренцията и стана шампион 3 кръга преди края

Отборът на Георги Коруджиев свърши отлична работа

Официално: Кабаков ще свири Вечното дерби

Вижте всички съдийски назначения за първия плейофен кръг

От ЦСКА: При нови ексцесии дербито ще е без фенове

„Червените“ с официална позиция

Левски иска петима да преподпишат, връща ас за дербито

Ел Джемили също ще бъде привикан от ръководството

Костов: Не сме толкова спокойни (ВИДЕО)

Треньорът на Левски говори след 1:0 над Берое

МЪКА! Забравен герой спаси Левски (ВИДЕО)

Фадига носи 1:0 над Берое, Сектор "Б" остана празен

Уелтън блести в Япония, даде асистенция за успех на Гамба

Бразилецът изигра силен мач

Сираков: Главницата към НАП е погасена, няма опасност от фалит

„За първи път от поне 10-15 години Левски няма лихвоносни задължения към НАП“

Левски е подновил интереса си към вратаря на Пирин

Украинският страж може да засили конкуренцията на "Герена"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки