Пелето: Важното е, че приключихме без контузии

Не ми се говори за дербито. Това е мачът, който не трябва да го говорим, а да го играем

Пелето: Важното е, че приключихме без контузии
Защитникът на Левски Станислав Ангелов призна, че е доволен, че тимът е завършил без контузии след днешната разгромна победа с 6:1 над Нефтохимик. 
 
"Важното е, че приключихме без контузии, без много сериозно напрежение в нашия състав. Поиграха момчета, които не са взимали много участие, показаха, че са във форма, че имат желание, това са важни работи. Предстои ни мач за купата, мисля, че днес добре се справихме", каза Ангелов след края на мача.
 
"С няколко победи нормално да има леко настроение, но по съвсем различен начин ще изглеждаме след няколко дена и като състав. Надявам се след това да се разбере дали сме били готови или не", продължи капитанът на "сините".
 
"Сезонът ще започне догодина, с 1-2 мача не може да се осмисля нещо, което трае цяла година. Изключително важен мач, дерби, още по-хубаво. Ако се и задържи времето, за да може хората да му се насладят, ще бъде най-добре", допълни Пелето.
 
"Изпуснахме 1-2 мача доста нелепо, но в крайна сметка това е реалността. Ние сме 3-ти, това е положението".
 
На въпрос дали това е последният му сезон, Пелето отговори: "Не мога да ти кажа 6 месеца преди да е приключил шампионатът, ще се преценят тези неща. Странен въпрос по никое време".
 
"Вътрешно си знаем силните и слабите страни. Всеки отбор има кризи, така е, във футбола е така. Въпросът е какво предстои и всичко към днешна дата да е добре за нас". 
 
"Не ми се говори за дербито. Това е мачът, който не трябва да го говорим, а да го играем. Никой в Левски не се задоволява с второто място", завърши Станислав Ангелов. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки