Искрен Писаров: Добре че избрах Стара Загора

Дясното крило на Берое Искрен Писаров продължава със силните изяви със зелената фланелка и при победата с 2:0 над Черноморец

Искрен Писаров: Добре че избрах Стара Загора

Дясното крило на Берое Искрен Писаров продължава със силните изяви със зелената фланелка и при победата с 2:0 над Черноморец. Писаров бе най-добрият на терена в Сливен, вкара и вториягол. Нисичкият халф играе в Берое като преотстъпен от Локо (Пд) и в петък ще излезе срещу бившия си тим.
"7 дни спорт"
 

- На какво се дължи силното представяне на Берое през пролетния полусезон?
- Радвам се, че продължаваме с добрите игри и през пролетта, защото се очакваше, че може би ще има спад във формата ни от есенния полусезон. Тези резултати, които постигаме, се дължат най-вече на отборната ниигра и треньорското ни ръководство. Силният колектив го изградихме за една година, което според мен е много важно.
- Каква е обстановката в Берое, след като през есента имаше финансови проблеми в отбора?
- Смятам, че финансовите проблеми са загърбени вече. Преди да започнем подготовката, ни изплатиха всичко и обстановката е спокойна. От друга страна, имаме добър точков актив, който ни дава допълнителна увереност и играем със самочувствие.
- Предстои ви мач с Локомотив (Пд). Какво очаквате от него?
- Очакванията ми са да продължим силните си игри. Хубаво е, че имаме точки, а Локомотив нямат. Ще стане здрав мач и стадионът ще се напълни с фенове на двата отбора. Надявам се да победим.
- Какви бяха причините да напуснете Локомотив (Пд) миналото лято?
- Тогавашното ръководство на Локомотив не искаше да разчита на мен и реших да сменя обстановката. Точно в този труден момент ми се обадиха от Берое и аз сметнах, че е добре да играя в Стара Загора. Оказа се, че изборът ми е бил правилен. Преотстъпен съм до края на сезона, а договорът ми с Локомотив е до лятото на 2011 г. Ако всичко е наред в Берое, бих продължил да играя в Стара Загора.
- По време на зимната пауза имахте ли други оферти?
- С мен се свързаха хора от новото ръководство на Локомотив (Пд) и искаха да се върна. Предпочетох да остана в Стара Загора, защото се чувствам много добре заради треньора и съотборниците си.
- На 31 март ви предстои мач за купата срещу ЦСКА?
- Имаме реален шанс в този турнир, ако отстраним ЦСКА. Защо пък да не играем във финала? Знам, че преди няколко години Берое елиминира ЦСКА отново на четвъртфинал с 1:0. Единственото лошо нещо е, че имаме тежка програма до този двубой, но смятам, че ще съберем сили и ще се представим на ниво срещу ЦСКА.- Откъде идва прякорът ви Хеслера?
- Още като бях ученик в първи клас, един приятел ми го измисли, след като тогава много приличах на халфа на Германия Томас Хеслер, койтоигра на световното първенство през 1994 г. и оттогава всички ми казват така.
Нанков: Белчев държи много на дисциплината

"Няма да се оплакваме"

Везенков: Беше странен сезон

Вижте какво каза българинът в НБА

Славиша Стоянович: Никъде не съм виждал фенове като на Левски

"Два пъти си тръгнах обиден от "Герена"", заяви той

Дерменджиев: Още не изстудяваме шампанското

„Цената на Пьотровски трябва да е рекордна за България“

Станислав Иванов: Искам да играя в Реал Мадрид

Крилото на Арда разкри коя е най-голямата му мечта

Росен Кирилов: Всичко в Спартак Варна е на ниво Първа лига

Вижте какво казва треньорът на "соколите"

Петричев: Клубове от Висшата лига следят играчи на Лудогорец

„Надявам се, че ШЛ ще стане още по-интересна с новия си формат“

Георги Глушков: Законът за борба със спортното хулиганство е належащ

Изоставането с финансирането на клубовете е огромно, но вече го наваксваме

Емил Спасов отписа Левски за Европа

Вижте какво каза "синята" легенда

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки