Катрин Вачева: Нямах усещане, че Орлинов е такъв човек

"Орлинов ми каза, че обича хубавите жени и обича да ги бия, че това заслужават", разказва манекенката

Катрин Вачева: Нямах усещане, че Орлинов е такъв човек

Полицията задържа футболиста от ЦСКА Орлин Орлинов заради тежък побой над модела Катрин Вачева. Тя е със счупен нос, множество охлузвания и сътресение на мозъка, след като останала насаме с футболиста в дома му.

Катрин Вачева е държана против волята й цяла нощ и според полицаите от 6-о районно, това дава възможност Орлин да бъде обвинен и в отвличане.

Шефовете на Орлинов от футболните клубове, в които е работил - ЦСКА, "Славия” и "Спартак” (Варна), са категорични, че е агресивен и това не е първата му брутална проява на насилие.

Катрин Вачева разговаря с Миролюба Бенатова.

Миролюба Бенатова: Ти имаше ли усещане, когато се запозна с него, когато започнахте да общувате, че има нещо, което не е наред в този човек?
Катрин Вачева: Не, нямах такова усещане. Държеше се прекрасно с мен. Много добре, много забавен (...) Аз не съм очаквала такава агресия към мен. Никога! До последно си мислех, че нищо няма да направи. Че ще го оставя пред тях и ще си обърна. В момента, в който тръгнах да слизам, той се обърна и ме удари. И още тогава ми счупи носа. Каза ми – "Ти къде си мислиш, че отиваш, коя си мислиш, че си ти?”

Вачева разказа как се опитала да избяга, но той успял да я настигне и да я повали на земята: "Започна да ме удря в корема, в гърба. Пищях, но никой не ме чу. Никой нищо не направи. Бях цялата в кръв – от носа ми, от устата ми. Започна да ме тегли – около 2 метра ме влачи по корем до входа му (...) Той каза: "Ако продължаваш да пищиш, по-зле ще стане, повече ще те бия”.
"Падах, целият му паркет беше в кръв. Хвана ме за брадичката и ми каза: "Ще ме гледаш в очите и ще ме слушаш. И след като ти казвам да се подчиняваш, ще се подчиняваш". Започна да ме хваща за врата и аз си помислих, че вече ще започне да ме души. Обаче той, напротив, започна да ме целува: "Всичко ще ти мине. Аз ти обещавам. Ти си много специална за мене”.

Той ми извади една фланелка на ЦСКА и ме накара да я облека. Каза – искам да легнеш тука” и отиде да рови в другата стая, където са вилиците, лъжиците и ножовете и мислех, че ще ме заколи вече, не знам. А той ми донесе  два аналгина. А аз му казах – "Не, не искам нищо да пия”. А той ме удари и каза: "Каквото ти давам да пиеш, ще го пиеш”, продължава разказа си Катрин.

"Легна до мен и каза, че всичко ще е наред и всичко ще се оправи (...) И сутринта вече не можех да дишам. Нагълтах се със страшно много кръв. Имаше кръв по възглавницата, а той каза – "Аз ще ги оправя, не се притеснявай, ще оправя тука всичко”. А аз му казах: "Моля те, искам да отида на лекар”, а той ме погледна и каза: "Нали след това ще ми се обадиш, нали пак ще си бъдем заедно”. И аз му казах: "Да, разбира се”, каза манекенката.
 
Накрая тя успява да излезе и вижда, че цялото стълбище е в кръв, където я е влачил.
 
"Явно той е осъзнал какво е направил и започна да ми звъни. Пишеше ми съобщения: "Вдигни, защото ще стане по-лошо. Ще стане по-зле за тебе”. Аз му напиках: "Ти си луд човек. Ти си за затвора” и той ми каза – „Да, луд съм. Но нищо не можеш да направиш" (...) Когато бях цялата в кръв и го помолих да отида да се измия, малко вода и той каза – "Не, така ми харесваш”. Когато аз реша да те измия - тогава. И след това той ме изми”, разказа Вачева.
 
Тя сподели, че не е била единствената с тази съдба: "Той каза, че жените трябва да се бият. Че хубавите жени трябва да се бият. А в случая, че аз съм известна и ме познават – още повече. Накрая се бях предала просто. За нищо не мислех. Освен за майка ми, за никой друг. Той ми каза: "Ти от тук няма да излезеш”.
 
"До последно нищо не исках да казвам, защото ако си жена, ако си хубава, ако по някакъв начин си направила нещо, значи ти си го търсиш.  Но в случая, той е едно момче, което изглежда нормално, но в него живее един психопат, един луд човек”, сподели още Катрин.
 
Допълва, че е решила да сподели с полицията, защото той е "футболист, хубаво момче, което ще привлече и други момичета. Ще може и други момичета да му вържат, да ги заведе и да ги обезобрази. Както каза: "Аз обичам хубавите жени и обичам да ги бия, това заслужават”. И някоя просто от там няма да излезе.  

bTV

Нанков: Белчев държи много на дисциплината

"Няма да се оплакваме"

Везенков: Беше странен сезон

Вижте какво каза българинът в НБА

Славиша Стоянович: Никъде не съм виждал фенове като на Левски

"Два пъти си тръгнах обиден от "Герена"", заяви той

Дерменджиев: Още не изстудяваме шампанското

„Цената на Пьотровски трябва да е рекордна за България“

Станислав Иванов: Искам да играя в Реал Мадрид

Крилото на Арда разкри коя е най-голямата му мечта

Росен Кирилов: Всичко в Спартак Варна е на ниво Първа лига

Вижте какво казва треньорът на "соколите"

Петричев: Клубове от Висшата лига следят играчи на Лудогорец

„Надявам се, че ШЛ ще стане още по-интересна с новия си формат“

Георги Глушков: Законът за борба със спортното хулиганство е належащ

Изоставането с финансирането на клубовете е огромно, но вече го наваксваме

Емил Спасов отписа Левски за Европа

Вижте какво каза "синята" легенда

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки