Божинов, Стилиян и Макриев се включиха в дарителската кампания за Дарин Тодоров

Българските национали Валери Божинов и Стилиян Петров са поредните футболисти, които се включиха в кампанията за подпомагане на футболиста на втородивизионния Волов (Шумен) Дарин Тодоров

Божинов, Стилиян и Макриев се включиха в дарителската кампания за Дарин Тодоров

Българските национали Валери Божинов и Стилиян Петров са поредните футболисти, които се включиха в кампанията за подпомагане на футболиста на втородивизионния Волов (Шумен) Дарин Тодоров.

 
21-годишният Тодоров е в будна кома от 17 януари след катастрофа на автомагистрала "Хемус" и се нуждае от 80 хиляди долара за лечение в Израел.
 
Нападателят на италианския Парма Божинов дари 5 хиляди евро, а капитанът на английския Астън Вила Петров и съпругата му Паулина внесоха 3 хиляди евро по сметката на пострадалия играч на Волов (Шумен).
 
В благотворителната кампанията се включи и друг български футболист, играещ в чужбина - Димитър Макриев. Както е известно, Мартин Петров и Валери Домовчийски също подпомогнаха благотворителната инициатива "Да помогнем на Дарин" по-рано през месеца.
 
Сред последните дарители са шуменските бизнесмени Петър и Ванко Петрови и футболистите от отбора на Миньор Перник. До момента в сметката на Дарин Тодоров са събрани 28832,86 лева и 12615 евро. Това обаче все още е по-малко от половината от сумата, нужна за лечението на футболиста.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки