Херо: От новите ще остане само един, предлагаха ни Грънчов преди месец

Ако знаех качествата на някои, нямаше да ги пусна, отсече треньорът на Черноморец

Херо: От новите ще остане само един, предлагаха ни Грънчов преди месец
„С някои футболисти се запознахме днес, пристигнаха снощи и не знаех техните качества. Ако ги знаех, нямаше да ги пусна”, каза старши треньорът на Черноморец Димитър Димитров след контролата срещу Левски в Созопол (3:5).
 
„Не съм доволен от селекцията на този етап, ще търсим, но бях длъжен да дам шанс на всички. Това, което видях, не ме задоволява. От тези нови само един ще остане – този, който играеше зад нападателя с №24, излезе ми от главата името му”, добави Херо.
 
Що се отнася до самата проверка, наставникът на бургазлии коментира: „Много положения имаше, при 2:0 и при 2:1 имахме още ситуации, но не това е най-важното. Виждат се проблемите, които имат и двата състава в защита, но смятам, че тези неща ще се изчистят, когато се оформи съставът. Напуснаха ни основни футболисти, така че трябва да търсим.”
 
В отговор на въпрос, засягащ възможността Ангел Грънчов да играе на „Лазур”, Херо каза: „Нямам представа. Не мога да кажа нищо. Мениджърите му ни го предлагаха преди месец-месец и половина, сега не са, сигурно имат други идеи." 
 

Трябва да търсим млади играчи, които да развиваме и да продаваме. Това ни е шансът да оцеляваме", допълни той.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки