Джени Суши: Никой не е ял суши от тялото ми

"Това са просто снимки за SuShe Art", заяви скандалната американка

Джени Суши: Никой не е ял суши от тялото ми

 Кралицата на голото суши Джени Равало реши да внесе яснота с какво точно се занимава. Тя доби световна известност покрай интервютата си с българската звезда на професионалния бокс Кубрат Пулев и по-точно покрай неговата страстна целувка върху устните й след победата над Богдан Дину. От снимките й в “Инстаграм” хората добиха впечатление, че тя предоставя тялото си за т.нар “голо суши” - японска практика за сервиране на суши върху голо женско тяло. Сега обаче тя уточнява, че никога не е влизала в ролята на модел за голото суши, а снимките в профила в социалната мрежа са рекламни кадри за нейната компания SuShe Art.

 
"Нека изясня едно недоразумение - никога никой не е ял суши от мен. Все още. Това са просто снимки за SuShe Art. Аз съм суши шеф и имам модели, които идват и правят "голото суши". SuShe Art не е моето име, това е името на моята компания. Заради традиции и старомодни разбирания по-малко от 2% от суши шефовете са жени, беше трудно да си намеря работа, защото това е доминирана от мъже индустрия. Работила съм в няколко ресторанта преди да стартирам SuShe Art. Започнах като продавач на пазара, продавайки рула и сосове", пише атрактивната американка.
 
"Тогава моят най-добър приятел ми каза да мисля извън кутията и ми предложи да правя голо суши. Така започна всичко, моята компания прави всичко със суши, но специализира в голото суши. Правила съм много събития на високо ниво, за знаменитости и на червения килим. Това не са ергенски партита. Просто е забавен, секси и изтънчен начин да изживеете живо изкуство и суши.
 
“She” (в превод “тя”) в SuShe е, защото съм момиче суши шеф и съм за женска сила и женско овластяване. Обичам това, което правя. Взех нещо, което някога беше само за мъже и го направих за всички, които му се наслаждават. Жените могат да се радват на голото суши точно както мъжете. Жените могат да бъдат суши шефове като мъжете. Жените могат да бъдат в спорта точно като мъжете", завърши тя.
Черно море призовава феновете си да се включат в благотворителна инициатива

За Великден, вижте какво пишат „моряците“

ПРЕКРАСНО! Ивет Лалова стана майка

Роди се Тиаго Колио

Щастливият Стоичков обяви, че ще става дядо за втори път

Малката му дъщеря Христина е бременна, а бебето ще се появи на бял свят през октомври

Скандал с изнасилване разтърси Висшата лига!

Двама футболисти са задържани от полицията

ЦСКА отбеляза Деня на Земята

„Благодарим на всички, които се включиха в нашата кампания и върнаха дрехи за рециклиране“

Райс защити половинката си, тя изтри всичко от мрежата

„Жена ми е любовта на моя живот и за мен няма начин тя да стане по-добра"

Каранга на парти преди Арда – ЦСКА

Вижте подробности

Григор преодоля страховете си и изкара книжка за яки мотори

Вижте подробности

Авто-мото изложбата "Ние сме България" се провежда този уикенд край Варна (СНИМКИ)

Събитието представлява вълнуващо изложение на автомобили, брандирани със символите и цветовете на България

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки