В събота се провежда финалната част от благотворителната кампания на Левски - „Заедно за Дани“

Организаторите обещават много изненади и вечер, изпълнена с добро настроение и забави

В събота се провежда финалната част от благотворителната кампания на Левски - „Заедно за Дани“

"Левскари, на 25-ти януари, събота, от 19 ч. в столичния клуб "Сити Стейдж“ (City Stage, в подлеза на НДК), ще се проведе финалната част от Благотворителната кампания „Заедно за Дани“, организирана привържениците на „Левски“ от „Синя Зона Б-18“", съобщава сайтът на Левски.

Предвидена е богата и вълнуваща шоу-музикална програмата, като специалната вечер е в подкрепа на 2-годишната Йордана, която страда от изключително рядката болест Проксимален бедрен дефицит (Congenital Femoral Deficiency).

Организаторите обещават много изненади и вечер, изпълнена с добро настроение и забави. Целта на мероприятието е да бъдат изказани благодарности към всички хора, които се включиха в различните благотворителни инициативи и дарителски кампании за Йордана през последните месеци и финално да бъдат събрани средства в помощ на малкото момиченце.

Подобно на миналогодишната кампания „Заедно за Божи и Марти“, когато на сцената на клуб „Сити Стейдж“ се включиха именити и обичани родни музикални артисти, и тази година български рок, поп и рап звезди подават ръка. Своето участие дотук са потвърдили групите „Подуене Блус Бенд“ и „Конкурент“, Маги Джанаварова, Alex P, Спенс, Играта, Моисей, Рафаел, Искрата, част от квартета "Руди, Дули, Муден и Кукушев", други. Освен страхотна музика, всички посетители ще могат да се насладят и на разнородна сценична програма, която ще включва много танци, фокуси и фолклорни изненади.

Заради сериозното детско присъствие преди година, този път ще има специална част в програмата, която ще е посветена и насочена изцяло към най-малките в залата.

Сред присъстващите ще са представители на ПФЛ "Левски", а специални покани имат още клубовете по баскетбол, волейбол, художествена гимнастика и много други спротни отбори, които през последните месеци се включиха в благотворителните инициативи за Йордана.

И тази година ще има Томбола. Закупувайки специални талони за нея, присъстващите ще могат допълнително да помогнат финансово за кампанията, но и шанс да получат награда. Също така, ще има специални кутии, където всеки, който не е успял или има желание да се включи в помощ на Дани, да го направи на място.

*Припомняме, че проблемът на Йордана се изразява в деформация на дясното бедро и прогресивно скъсяване на бедрената кост, поради което, едното й краче е по-късо от другото с 5 см. Дани не може да ходи без специално изработени обувки с висока платформа, която коригира разликата в крачетата. Въпреки сериозната диагноза, световноизвестният капацитет по детска ортопедия д-р Дрор Пейли от институт Сейнт Мери, Флорида, САЩ, се съгласи да проведе лечението и дава гаранция, че с няколко операции направени там, тя ще може да ходи. Първата операция на Дани предстои в средата на месец февруари.

Очаквайте в следващите дни още подробности около „Благотворителна вечер в подкрепа на Дани“!

Черно море призовава феновете си да се включат в благотворителна инициатива

За Великден, вижте какво пишат „моряците“

ПРЕКРАСНО! Ивет Лалова стана майка

Роди се Тиаго Колио

Щастливият Стоичков обяви, че ще става дядо за втори път

Малката му дъщеря Христина е бременна, а бебето ще се появи на бял свят през октомври

Скандал с изнасилване разтърси Висшата лига!

Двама футболисти са задържани от полицията

ЦСКА отбеляза Деня на Земята

„Благодарим на всички, които се включиха в нашата кампания и върнаха дрехи за рециклиране“

Райс защити половинката си, тя изтри всичко от мрежата

„Жена ми е любовта на моя живот и за мен няма начин тя да стане по-добра"

Каранга на парти преди Арда – ЦСКА

Вижте подробности

Григор преодоля страховете си и изкара книжка за яки мотори

Вижте подробности

Авто-мото изложбата "Ние сме България" се провежда този уикенд край Варна (СНИМКИ)

Събитието представлява вълнуващо изложение на автомобили, брандирани със символите и цветовете на България

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки