Оферти за 30 млн. евро за играчи на Лудогорец

Най-котирани са участниците на Евро 2024

Оферти за 30 млн. евро за играчи на Лудогорец

„Силният минал сезон и индивидуалното избухване на някои от играчите на Лудогорец направиха така, че от началото на трансферния пазар в офисите на клуба да са дошли оферти за сумарно 30 млн. евро”, съобщава „Мач Телеграф”.

Интерес има към абсолютно всички – от вратаря Серджио Пад до вкаралия на Евро 2024 с екипа на Швейцария Квадво Дуа. Към момента обаче в Разград възнамеряват да задържат всичките си основни футболисти до края на лятото, както преди година се случи със звездата Кирил Десподов. Този ход на шампионите беше разкрит лично от спортния директор Георги Караманджуков на пресконференцията преди началото на лятната подготовката.
Логично най-голям е интересът към участвалите на Евро 2024 Квадво Дуа и Якуб Пьотровски. Само за тях клубът може да прибере около 17-18 млн. евро. Още преди началото на турнира в Германия медиите в Турция писаха, че Галатасарай иска Пьотровски, но от Лудогорец са били категорични, че ще се разделят с голямата си звезда срещу 10 млн. евро. Преди година разградчани  продадоха Игор Тиаго на Брюж за 8 млн. евро, а сега той вече е част от Висшата лига, подписвайки с Брентфорд. Така че определено Лудогорец няма да се раздели евтино с нито един от своите.