В Сандански се стягат за победа над Рилецо

Във Вихрен с травма е само капитанът Георгиев, Симеон Иванов се завръща

В Сандански се стягат за победа над Рилецо

В петък от 17:00 часа на градския стадион в Сандански ще се играе мачът от 9 кръг за първенството на ЮЗ трета лига, група Б, между отборите на местния Вихрен и Рилски спортист Самоков. 

През седмицата старши треньорът Ивайло Василев ползваше за тренировки стадионите в Лебница, Склаве и този на градския стадион. 

Единственият футболист, който не тренира и отпада от сметките за петъчния двубой, е капитанът Валери Георгиев. Симеон Иванов-Матераци е вече напълно възстановен и ще бъде в групата за мача срещу Рилски спортист Самоков.

„Разочарован съм от равенството, което се получи в Симитли срещу местния Септември. Нещата за това равенство са известни и не искам да навлизам в подробности, съдийството беше под всякаква критика, но не искам да навлизам в подробности. Отборът на Рилски спортист е с нов старши треньор-Николай Николов-известен футболен специалист. Под негово ръководство отборът му няма загуба, но ще направим всичко възможно това да се случи в петък на градския стадион в Сандански. Ще изведа най-доброто на терена-тези, които се стараят най-много  по време на тренировките и се намират в оптимална форма. Приканвам  феновете да увеличават присъствието си по трибуните и ни подкрепят в този момента, за да можем да запишем победа в този двубой”, сподели Ивайло Василев пред кореспондент на Novsport.com.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки