Рангник: Невероятно е, че спечелихме най-силната група

"Трябва да продължим това, което правим"

Рангник: Невероятно е, че спечелихме най-силната група

Селекционерът на националния тим на Австрия Ралф Рангник остана много доволен от победата над Нидерландия с 3:2. Той не спести суперлативи за играчите си за представянето им.

"Мисля, че в крайна сметка заслужавахме да спечелим мача. Имахме по-голямо воля за успех и голяма енергия, което можеше да се усети във всяка фаза на мача. Хубав бе начинът, по който реагирахме след головете, които получавахме. Останахме верни на стила си и постоянно търсехме възможности за атаки", каза германецът след успеха.

"Невероятно е да zaвършим на върха на групата, която бе възможно най-трудната с оглед на коефициентите на отборите. Започнахме с нещастен автогол в мача с Франция, справихме се с цялото напрежение в мача с Полша, а да завършим като победители бе много специално", добави специалистът.

"Трябва да продължим това, което правим. Този мач показа какви алтернативи имаме, когато играчи, които са смятани за незаменими, не са в състава. Можем да свалим шапка на футболистите за изявите им", завърши Ралф Рангник.