Какви турнири ще предложи пред 2023 г. Pokerstars България

Вижте подробности

Какви турнири ще предложи пред 2023 г. Pokerstars България

Покерът е проста игра за много интелигентни хора. Можем да бъдем сигурни, че има достатъчно истински почитатели, които с удоволствие да се насладят на някои от основните изненади. Особено след като забележим, че Pokerstars България вече насочва вниманието си към следващото голямо приключение, което в този случай ни показва, че вече можем да говорим за следващата календарна година и присъствието на най-различните покер турнири, разработени специално за български фенове. 

Да бъдем откровени, много от тях са просто стъпка към професионалния покер и този бранд не веднъж се е смятал за начална точка за тази метаморфоза. По-важното е, че винаги трябва да следим програмата с турнири на оператора, ако искаме да вземем най-доброто от играта. Не бихме препоръчали на всеки да се стреми към професионализма, това продължава да е игра на карти, а бъдещите професионалисти могат да тестват уменията си, преди да се хвърлят в дълбоките води.

Какво трябва да знаем за този бранд и неговите турнири? Започваме веднага с появата на новогодишен покер турнир – New Year Series, който ще приветства отново познати и не толкова познати лица на една маса. Самият оператор посочва, че стартът на този турнир е от 25 декември до 17 януари, следователно има достатъчно време за игра, както и тестване на уменията. Избрани са три различни входа за участие, които ще се отразят и на наградния фонд, като освен това е важно да изберете и вашето собствено ниво. 

Към въпросните новогодишни серии ще открием и присъствието на добре известните Spin & Go серии, позволяващи освен игра за по-сериозен награден фонд, така и наличието на билети за по-сериозни и престижни турнири. Обърнете внимание на Spin & Go турнирите, които също имат своя особена специфика и не могат да бъдат игнорирани толкова лесно. 

Карибският покер турнир отваря врати в платформата на бранда на 22 януари и ще продължат чак до 3 февруари и може да се приготвите за среща с някои по-специални имена. Обърнете внимание, че тук има класация и малко по-сериозна такса за билети, престой в хотел и други малки радости от живота. Все пак не говорим за онлайн турнир и този оператор отдавна е известен с провеждането на реални турнири, доставящи още по-висок реализъм

Възможно е да забележите и звездите от България на тази бойна сцена, но все пак ще препоръчваме да не се опитвате да ги копирате – покерът е единственото място, където се отплаща на всеки един играч да бъде оригинален. 

Друг интересен турнир за родните почитатели е така наречения Zoom Poker – който най-вероятно ще се случва с помощта на Zoom платформата и ще позволи на играчи от цял свят да се изправят едни срещу други на една много по-голяма сцена. Не забравяйте, че повечето клиенти ще имат и още по-сериозна свобода да изберат и на какво да заложат. 

И не на последно място ще обърнем внимание на Knockout Poker, където е логично, че всеки играч ще се изправи срещу друг или други до пълна победа. Логически е лесно да проследим всички връзки на покер турнирите, но все пак трябва да обърнем внимание и на правилата – те са в основата на всичко.

Нека не забравяме и още един елемент. Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Не забравяйте, че тази игра крие рискове и не дава никаква сигурност за печалба. Запознайте се ясно с правилата, преди да си помислите, че ще станете милионер – мнозина са се разочаровали точно по тази причина и не препоръчваме на никого да тръгва по този път, ако не знае какво точно да очаква. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки