Левски смачка с 4:0 съименника си от Карлово в мач за пострадалите от наводненията (ВИДЕО)

"Сините" зарадваха родния град на Левски

Левски смачка с 4:0 съименника си от Карлово в мач за пострадалите от наводненията (ВИДЕО)

Левски победи съименика си от Карлово с 4:0 в контролна среща, която имаше за цел да събере средства за пострадалите от наводненията в областта.

Всички приходи от виртуални и физически билети за срещата отидоха в помощ на нуждаещите се.

Гостите от София поведоха още в 4-ата минута с гол на Ивелин Попов. Андриан Краев удвои аванса на тима в 30-ата минута, а в 42-ата Попето вкара втория си гол в двубоя.

През второто полувреме Станимир Стоилов замени целия си състав, като Иван Андонов зае мястото на Николай Михайлов под рамката на вратата и сложи капитанската лента. През втората част и юношата Калоян Стрински записа името си сред голмайсторите, оформяйки крайното 4:0 за Левски.

Преди началото на срещата бяха продадени 2 117 виртуални билета като, разбира се, приходите и от физическите такива отиват за благотворителност. Футболистите на Левски също си закупиха билети, с които да подпомогнат инициативата.

Гостите от София поведоха още в 4-ата минута. Ивелин Попов получи прецизен пас от Георги Миланов и с прекрасен завършващ удар прати топката във вратата.

В първия четвърт час Левски владееше инициативата. В 12-ата минута Петрис центрира към Роналдо в наказателното поле, но бразилецът не успя да отправи хубав удар.

В 20-ата минута Миланов изведе Ивелин Попов, който овладя и подаде към Петрис, но французинът не успя да превърне паса в гол. Пет минути след това дойде най-доброто положение за Левски Карлово, когато Борис Бисеров остана сам срещу Николай Михайлов, но стреля неточно с глава.

В 30-ата минута Патрик-Габриел Галчев центрира в наказателното поле, където Андриан Краев отблизо вкара за 2:0.

Осем минути след това Георги Миланов центрира от корнер, а Краев стреля с глава, но не намери целта.

В 42-ата минута Жереми Петрис страхотно запази топката, дори след като Мартин Симеонов опита с шпагат да му я отнеме. С ниско центриране французинът намери Ивелин Попов фронтално срещу вратата и за Попето не бе проблем да се разпише за 0:3.

За втората част Иван Андонов замени Николай Михайлов на вратата на столичани и сложи капитанската лента. Никола Църовски, Денис Динев, Калоян Стрински, Васил Василев, Ивайло Марков, Антон Иванов и Нейтън Олдър също се появиха в игра за Левски.

Първата възможност за гостите от София бе в 58-ата минута, когато юношата Калоян Стрински отправи силен удар към вратата на Карастойков, но стражът на Левски Карлово се справи с опасността. Две минути след това отново Карастойков бе последната преграда пред гола за Стрински.

Атанас Килов и Мартин Тодорски се появиха в игра в 60-ата минута на местата на Патрик-Габриел Галчев и Абдулахи Шеху. Въпреки смененият състав за второто полувреме тимът на Станимир Стоилов продължи да владее инициативата.

В 78-ата минута Ивайло Марков проби отляво, финтира играч на домакините и центрира, но нямаше негов съотборник, който да успее да засече топката във вратата.

При четвъртия си опит Калоян Стрински успя да се разпише, пращайки топката в опразнената врата за 0:4.

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки