Илич: Това е един от най-слабите ни мачове

„Най-важното днес е, че спечелихме трите точки“

„Най-важното днес е, че спечелихме трите точки.“

Думите са на треньор Саша Илич, който не остана никак доволен от показаното от ЦСКА при победата с 2:1 над Пирин (Благоевград) в София.

„Ако трябва да говорим за играта, това е един от най-слабите мачове според мен. Предполагам, че влияние оказва и загубата от Левски. Имахме няколко футболисти в националните си отбори, но това не е оправдание за слабата ни игра“, заяви сърбинът.

„Изобщо не можем да говорим за подценяване. Пирин е доста качествен отбор и спечелихме трите точки днес благодарение на късмета. Това, което ме притеснява, е дисциплината на футболистите ми, но все пак спечелихме. Със сигурност, ако повторим днешните грешки, няма да бъде добре срещу Лудогорец. Имаме една седмица, в която да се подготвим и мисля, че ще изглеждаме по-добре с Лудогорец. Промяната на системата ни донесе доста добри неща в офанзивен план в първия половин час, но в дефанзивен план не стояхме добре и затова се наложи връщане към старата постройка“, коментира Илич за схемата на игра на „червените“ в днешния мач.

„Изобщо не трябва да повтаряме показаното днес. Трябва да сме дисциплинирани, да изглеждаме като отбор, за да се представяме на по-добро ниво. Шагоян е един от футболистите, които могат да ни донесат много в офанзивен план, защото може да играе един на един и ни помогна да се подобрим. Що се отнася до останалите футболисти, които привлякохме наскоро, те със сигурност ще получат шанс.“

Актуално

17:00 29/11 ЕКВАДОР – СЕНЕГАЛ 1:2
17:00 29/11 НИДЕРЛАНДИЯ – КАТАР 2:0
21:00 29/11 ИРАН – САЩ 0:1
21:00 29/11 УЕЛС – АНГЛИЯ 0:3
12:00 28/11 Локо София - Витоша 3:0
12:00 28/11 Камерун - Сърбия 3:3
15:00 28/11 Южна Корея - Гана 2:3

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки