Добра новина за Левски преди контролата с Джохор

Вижте състава на „сините“ за проверката

Добра новина за Левски преди контролата с Джохор

Билал Бари започна бегови упражнения. Нападателят на Левски продължава възстановяването си във Франция.

Мароканецът качи клип в социалните мрежи, от който се видя, че е започнал бегови упражнения.

Рехабилитацията му върви по план, но все още не е ясно дали ще успее да се завърне на терена за сините още през този сезон.

Трима играчи на Левски със сигурност пропускат днешната проверка на тима с шампиона на Малайзия Джохор. Това са Жереми Петрис, Келиан ван дер Каап и Кристиан Димитров.

Десният бранител има усложнение на травмата в палеца и ще отсъства още 15 дни, докато нидерландецът се очакваше да поднови занимания вчера или днес, но няма да бъде рискуван. Те двамата не тренираха в петъчното занимание на сините. Новото попълнение на столичани пък е с мускулна травма и продължи да върти обиколки, както предните дни. Желанието на щаба е той да вземе участие в контролата със Септември София в България преди старта на сезона.

Днес Левски ще се изправи срещу малайзийския Джохор. Двубоят стартира в 16:00 часа и ще бъде предаван по Диема Спорт 2. Съперникът е деветкратен шампион на страната си, като триумфира с титлата неизменно от 2014 година. В момента треньор на тима е венецуелецът Ектор Бидолио, а звездата е игралият в Серия А и Висшата лига Фернандо Форестиери. Преди години в отбора игра аржентинската звезда Пабло Аймар.
До момента "сините" постигнаха две победи над Рига с 3:2 и 2:0, както и над Ал Насър Дубай с 2:1. Столичани регистрираха и едно поражение - 2:3 от Ал Кувейт.

Ето и стартовия състав на "сините" за проверката: Пламен Андреев, Патрик-Габриел Галчев, Хосе Кордоба, Ноа Сонко Сундберг, Цунами, Андриан Краев, Филип Кръстев, Ивелин Попов, Марин Петков, Роналдо, Рикардиньо.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки