Ювентус като Милан - издъни се срещу Монца с 0:2 (ВИДЕО)

Торинци загубиха и втория си мач от сезона срещу новака

Ювентус като Милан - издъни се срещу Монца с 0:2 (ВИДЕО)

Новакът Монца записа изненадваща победа с 2:0 при гостуването си на Ювентус в двубой от 20-ия кръг на Серия "А".

"Бианкоросите" изненадващо откриха резултата още в 10-ата минута чрез Джанлука Капрари, но попадението беше отменено от ВАР поради засада. Последваха удари на Ди Мария и Кийн, като първият беше уловен, а вторият се оказа неточен. В 18-ата минута гостите все пак поведоха, след като Пепин намери с чудесен пас пред вратата Чурия, който се разписа със силен удар. Филип Костич веднага отговори с изстрел, който беше далеч от целта. Настъпи продължително затишие в играта, което беше нарушено в 39-ата минута. Тогава Карлос Аугусто предприе дълъг дрибъл, който завърши с пас към Мота, а нападателят заобиколи Войчех Шчесни и прати топката в опразнената му врата.

На почивката Алегри извърши тройна смяна и така на терена се появиха Мануел Локатели, Матиас Соуле и Самуел Айлинг Джуниър. Втората част започна с два корнера. При първия нямаше кой да засече избитото центриране на Ди Мария, а при втория Микеле Ди Грегорио улови топката след удар на Данило с глава. В 60-ата минута Адриен Рабио опита удар, с който не затрудни вратаря. Две минути по-късно Локатели стреля опасно, но Ди Грегорио успя да избие топката. Малко след това Бремер стреля неточно с глава при корнер. В 63-тата минута Алегри прибегна и до включването на Влахович, за когото това е първи мач през годината. Така той оформи тандем с Аркадиуш Милик, появил се като смяна малко по-рано.

В 66-ата минута именно полякът стреля от дистанция, а вратарят отрази удара. Атаката обаче продължи и Ди Мария пробва воле, което беше блокирано от Чурия. В 75-ата минута Ди Грегорио отново впечатли, след като изби топовен шут на аржентинеца, насочил се към мрежата. Четири минути по-късно домакините в крайна сметка стигнаха до гол, дело на Гати, но той не беше зачетен поради засада на Бремер. Междувременно, Милик получи мускулна травма и след като безуспешно се опита да доиграе мача, тимът му го завърши с 10 човека, защото нямаше останали смени. В 82-рата минута гостите стигнаха до едва третия си удар в мача чрез резервата Андреа Петаня, но Шчесни успя да го спаси. Това беше и последното голово положение в двубоя.

Де Бройне: Фоудън играе по-добре, защото има свобода

Белгийският халф похвали отличния сезон на английския си съотборник

УЕФА налага странни забрани по стадионите за Евро 2024

Забраняват се вкарванията на плодове на трибуните

Де Йонг е под въпрос за Евро 2024

Нидерландецът със сигурност е аут до края на сезона, а "лалетата" са притеснени

Гуардиола: Не отписвайте Ливърпул за титлата

Според мениджъра на Сити, мърсисайдци все още са в борбата

Юнайтед и Арсенал също са петите на Зиркзее

Нидерландският нападател направи фурор в Серия А този сезон

Ел Маестро поема третия в Австрия?

Доскорошният треньор на ЦСКА е напът бързо да си намери нов отбор

Кандидатите за треньор на Милан се увеличават

Франческо Фариоли е последното име, което е свързано с "росонерите"

Историческо: Интер - Торино ще се свири от изцяло женска бригада

Мария Капути ще бъде главният рефер на срещата

Коман няма да е готов за Евро 2024

Французинът се контузи тежко срещу Кьолн и трябва да почива още няколко месеца

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки