Африканци пристигнаха в Ботев (Пловдив)

"Канарчетата" с нови попълнения

Нови двама африкански футболисти пристигнаха в Ботев Пловдив, като и двамата ще играят в атаката на тима, съобщи БТА. Единият нов играч на "канарчетата" е нападател, а другият – атакуващ полузащитник. И двамата са в тийнейджърска възраст, като идват от сателитна академия на собственика Антон Зингаревич.

Според качествата им, преценени от новия треньор Бруно Балтазар, ще стане ясно дали и двамата ще останат в отбора или ще бъдат пратени в Крумовград, който се очертава като партньорски отбор на Ботев Пловдив. И двамата първоначално ще бъдат тествани във втория отбор на Коматево, където ще трябва да впечатлят. Единият, който играе като нападател, е с доста крехка физика, но пък демонстрира отличен контрол върху топката. 

Младоците пристигнат в деня, в който Ботев Пловдив продължи серията от изходящи трансфери. Реда Рабей и Мохамед Брахими отидоха под наем до края на сезона в руския Факел Воронеж, който се бори за оцеляването си в местната Висша лига.

По-рано днес вторият отбор на "жълто-черните" победи резервите на Левски с 2:0, като друг каращ проби играч се разписа за 1:0. Ако не бъде одобрен, въпросният нападател ще бъде изпратен в руската академия на Зингаревич – Виста Пловдив.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки