Датчани искат халф на Левски

Вижте подробности

Датчани искат халф на Левски

Идатчани са се наредили на опашката от отбори, които проявяват интерес към Андриан Краев. Халфът направи страхотна пролет и само може да вдигне цената си, след като си издейства и повиквателна за националния отбор за квалификациите с Литва и Сърбия, пише в днешния си брой вестник "Мач Телеграф".

Както е известно, през зимата на „Герена“ имаха оферта за Краев от Унгария. „Сините“ обаче предпочетоха да го задържат заедно с Кордоба. Това от своя страна доведе до вътрешни войни. Те пък ескалираха в раздялата със Станимир Стоилов и Ивайло Ивков. Това стана точно преди последното дерби с ЦСКА, завършило без победител 0:0. Иначе Краев е спряган още и за Полша. В Дания пък са му обърнали внимание покрай новината, че Брьондби е бил един от кандидатите за Хосе Кордоба. Скандинавците са сметнали, че Анди си заслужава парите, макар и брат му да остави лоши впечатления там. Божидар бе продаден именно от Левски в Мидтиланд. Той обаче така и не успя да се наложи в Дания. Накрая изкара там един сезон без дори да запише минута игра в първенство.

Иначе на „Герена“ си отдъхнаха за един от играчите, който стана ясно, че е пропуснал гостуването на Лудогорец заради мускулни проблеми. Става въпрос за Рикардиньо. Вчера бразилецът тренира наравно с останалите. Освен това има и шанс, както вече писахме, Кордоба също да играе. Панамецът, който се появи на „Герена“ като блондин, направи вчера първо занимание с топка. Той не е влизал в групата за мач, откакто Стоилов напусна „Герена“.

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки