Илиан Илиев: Не знам защо бяхме по-сковани от Лудогорец

„Преговаряме с ръководството за нов договор“, разкри треньорът на Черно море

Илиан Илиев: Не знам защо бяхме по-сковани от Лудогорец

Треньорът Илиан Илиев заяви, че воденият от него отбор на Черно море е играл прекалено респектиран и заради това е загубил в последния кръг от Лудогорец.

„Орлите“ спечелиха с 1:0 и благодарение на успеха си във Варна станаха шампиони за 12-и пореден път.

„Не ни достигна това да играем по-смело. Да се лимитираш да играеш в защита и да чакаш да свърши мачът равен, не се получи. Не са били такива указанията. Трябваше да използваме това, че има широко отворени хора в системата 3-5-2. Играхме респектирани. На Лудогорец им трябваше резултата. Ние излязохме по-сковани. Накрая се събудихме повече стихийно, отколкото игрово. Опитахме се да направим нещо в офанзивен план, но не се получи“, каза Илиев, който бе помолен за равносметка на сезона за Черно море.

„Можеше по-напред да сме в класирането. Повратният момент беше мачът с Левски в София. Падна тонусът. Още от загрявката се видя. Лимитирахме се да се защитаваме и съжаляваме, че ни вкараха гол от статично положение. В такъв мач не трябва да го допускаме. За Купата можеше да се представим по-добре. Мачът с Левски се приближи до това, което искаме да показваме. Трябва постоянно да вдигаме нивото. Не го направихме и не успяхме да зарадваме хората, които дойдоха и вярваха, че можем да победим“, посочи треньорът, след което бе запитан дали ще остане начело на Черно море.

„Имаме разговори с ръководството за продължаване на договорите. Нямало е време да се завършат нещата. Точно след такъв мач разочарованието е голямо от играта. Предпочитам да бяхме паднали 0:3, но да играем това, което искаме. Нямам обяснение да излезем по-сковани от противника, който му трябва победа. Четири-пет човека показаха добро ниво, но е твърде малко за мач срещу Лудогорец. Няма интерес от други клубове, концентрирани сме тук. Искахме да направим празник за феновете, за деца последния мач. Радостта е от другата страна, но феновете се държава прекрасно и ни подкрепяха и при недобрата игра.“

Дали Лудогорец заслужено е шампион?

„Не са мои работи да коментирам дали Лудогорец е заслужено шампион. Винаги ще има интерпретации, каквото и да кажа. Ние ще си гледаме нашите отбори.“

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки