Колев: Мога да изтъкна много причини за загубата от Берое

"Не обаче това е най-важното", каза треньорът на Спортист Своге

Колев: Мога да изтъкна много причини за загубата от Берое

Старши треньорът на Спортист (Своге) Петър Колев остана доволен от представянето на своите футболисти в баража за място в елита срещу Берое. "Шоколадите" отстъпиха с 0:1, но според наставника на тима на терена не се е знаело кой отбор е от Първа и кой от Втора лига.

Колев коментира и бъдещето си в клуба, като разкри, че в следващите часове ще разговаря с ръководството и тогава ще стане ясно дали той ще води Спортист и през следващия сезон.

"Мога да изтъкна много причини за загубата, но не е това най-важното. Поздравявам клуба, че стигнахме до такъв мач, както и всички играчи. Може би имахме затруднения през първото полувреме в контрола на топката. Досега не бяхме играли при такива условия. Резонно е отборът от Първа лига да е по-подготвен от нас. Оттам нататък не се знаеше на терена кой отбор е от Първа и кой от Втора лига. Първата чиста ситуация в мача беше наша. Радвам се много, че играчите се представиха на много добро ниво и смятам, че стана добър мач.

Имам играчи, които не са участвали в такива мачове. Имам играчи, които нямат толкова дълъг игрови ритъм. При тях настъпи умората, което е нормално. Днес дадохме максимума. При малко повече шанс, можеше да завършим наравно. За нас това не беше фикс-идея. За нас беше важно доброто представяне.

Щом са отменили гола, предполагам, че е имало нарушение. Атаката беше добра, както и ударът с глава. Радвам се, че успяхме да създадем такова положение, въпреки че попадението беше отменено.

Познавайки Веско Пенев и работата му във втория отбор на Берое, знаех противникът с каква схема ще излезе. Киров обича да влиза в схемата на противника. Не бях затруднен толкова днес. Имат добри селектирани играчи с качества. Нормално е в някои ситуации да изпитаме затруднения.

Имахме ден почивка след предния мач. Добре, че не направихме нещо повече като физическо отношение и останахме свежи. Имаше дезорганизация относно хотели, тренировъчни хотели.

Предстои ми разговор с ръководството. Засега нямаше нищо заявено. Ще обсъдим нещата и ще излезем с някакъв план, защото такъв трябва да има. Аз го имам в главата си, но не всичко зависи от мен. Имам договор за още една година, но това не е решаващо. Въпросът е да усетя краткосрочна стратегия за бъдещето и за това как искаме да изглежда клубът, защото в месеците, прекарани в Своге досега, не можах да разбера имаме ли някаква идея за бъдещето и какво мислим да правим. Искаме ли да развиваме клуба или да стои на едно място. Какви са условията, можем ли да подобрим нещо. Тези неща ще обсъдим и тогава ще взема окончателно решение за себе си", заяви Колев.

Митов: Характерът ни победи

Треньорът доволен след 1:1 в Дупница

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Легенда на Спартак Вн с емоционален призив към феновете на тима

Асен Михайлов отправи ясно послание към всички симпатизанти на отбора

„Соколите“ пробват трима чужденци

Те ще тренират няколко дни с тима

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки