Феновете на "червените": Долу ръцете от ЦСКА

Феновете на ЦСКА изпълниха заканата си да атакуват по въздух БФС, след като от Централата не пожелаха да картотекират новите попълнения на "армейците" Тодор Тимонов, Николай Манчев и Апостол Попов за европейските клубни турнири. Те издигнаха в небето над стадион "Българска армия" балон с надслов: "Долу ръцете от ЦСКА!"

Феновете на "червените": Долу ръцете от ЦСКА

Феновете на ЦСКА изпълниха заканата си да атакуват по въздух БФС, след като от Централата не пожелаха да картотекират новите попълнения на "армейците" Тодор Тимонов, Николай Манчев и Апостол Попов за европейските клубни турнири. Те издигнаха в небето над стадион "Българска армия" балон с надслов: "Долу ръцете от ЦСКА!"

Ултрасите допълниха, че въздушната атака е първата стъпка, а в близките дни ще последва и сухопътен десант. Ето какво пишат "червените" фенове на официалния си сайт armeici1948.com.

Под този надслов протичат военно-въздушните тренировки на "Армията" тези дни. Всички са в очакване на решението на БФС относно картотеките на новите ни футболисти. Планиран е пехотен и въздушен десант на "Иван Асен" 26. Над София, ако трябва и около целия свят ще лети посланието на феновете на ЦСКА, докато веднъж завинаги се спука турско-синия балон на БФС.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки