Спалети получи страхотни новини дни преди Евро 2024

Специалистът ще може да играе на големия форум

Спалети получи страхотни новини дни преди Евро 2024

Лучано Спалети се изправи пред доста неочаквани проблеми в подготовката за Европейското първенство, а още по-голям шок за него беше денят, в който лекарите диагностицираха контузия на Николо Барела.

Звездата на Интер е ключов фактор в италианския национален отбор, а през последните няколко дни не се появи на тренировките на тима.

Барела не беше сигурен дали ще играе на Европейското първенство поради мускулен проблем, но днешните медицински прегледи донесоха утешителни новини за Лучано Спалети, но и за цялата общественост.

Николо успя да се възстанови добре от първоначалния проблем и най-добрата новина е, че той няма по-сериозен проблем, така че въпреки че ще тренира отделно през следващите няколко дни, възможността да играе в първия мач от Европейското първенство срещу Албания не е изключена.

„Футболистът Николо Барела направи диагностични тестове тази сутрин, които показаха очакван напредък във възстановяването му в мускула. Футболистът ще продължи предварително определената работна програма, като целта е да бъде върнат в групата в следващите няколко дни“, се казва в съобщението на италианската федерация.